Miután bevezetik a boltokra vonatkozó szabályt, miszerint meg lesz szabva hány vásárló mehet be, át fogsz állni online élelmiszer házhozszállításra? Miért, illetve miért nem?
Szinte bármilyen online rendelésnél otthon kell ülni, és ugrásra készen várni a futárt, ami csak kb. fél nap pontossággal tudja előrejelezni, mikor érkezik, hiszen sok címre megy.
Nyilván nem opció hetente több nap szabadságot kivenni, mert majd valamikor a nap folyamán jön a kaja.
Eddig is oda mentem nyitáskor, meg ezután is így lesz.
Tavaly csináltuk egy darabig a házhozszállítást, amikor még átszokóban voltunk az otthonlétre. Most már megtanultunk bevásárolni 3-4 napra kevés árucikkből, úgyhogy hetente kétszer járunk boltba és nem szakadunk meg a cipekedéstől sem.
A házhozszállítással sajnos az a nagy baj, hogy többször a megrendelt áru fele sem jött meg.
Eddig sem jartam nagy bevasarlo helyekre ... videkrol varosba kerultek szorakozasa ez, mert megszedulnek az arukinalattol, ami otthon a faluban nincs.
En a kornyekunkon levo kis maszekoknal veszek mindent. Mivel torzsvevo vagyok, kedvezmenyt is adnak ... tehat ha huseges vasarloja vagy egy maszeknak, akkor o is jofej veled es igy mar nem is olyan draga.
Zoldsegesnel veszem a zoldseget, hentesnel a hust es peksegben a kenyeret. Sosem erdekelt a szupemarketekben tolongas :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!