Hogy kezjek neki a rendrakásnak? Marha nagy a kupi. :D
huu...
ha itt ülsz és ilyen hllye kérdéseket kérdezel....nehezen..
Amugy sehogy se lesz jobb.Egyszer el kell kezdened mert még nagyobb lesz a kupi...kezd el az egyik sarokból a másikba...vagy kezd előbb a földdel.-.-
Én úgy szoktam hogy
1. Iszok egy kávét
2.Szükség esetén iszok még egy kávét
3. Előveszek egy szatyrot és azokat a cuccokat, amiket egyértelmúen szemétnek találok, belehelyezem.
4. A ruhákat az ágyra górom, és belehajtogatom a kiőritett szekrényembe egyenként.
kb ilyen módon.
Ismerősöm szerint meg az a legjobb ha mindent a szoba közepére dobsz, a polcokat is lesöpröd, meg mindent,és úgy kezded el.
A saját módszeremet jobban szeretem.
1. Kapcsold be a kedvenc zenédet, a rendrakásnak nem kell kellemetlen dolognak lennie.
2. keress egy olyan helyet a lakásban ahol mindig halmozódnak a cuccok. Pl. dohányzóasztal, íróasztal, előszobabútor.
3. Állítsd be a mobilodon az időzítőt 30 percre (az is jó, ha az ébresztőórádat állítod 30 perccel későbbi ébresztésre)
4. Kezd el szétválogatni a felgyűlt holmikat. A szemetet tedd egy zacskóba, amit el kell pakolni egy másikba.
5. A szemetet dobd ki, a többi cuccot tedd a helyére.
6. A következő nap válassz ki egy másik kupis területet, és csináld újra az 1-5. lépést.
Ha használat után mindent rögtön a helyére teszel, nem lesz túl nagy kupi a lakásban.
Én ha nem végzek 30 perc alatt a kiszemelt területtel, akkor az idő lejárta után kidobom a szemetet, az elpakolni valókat pedig jól látható helyre teszem. (Az étkező egyik sarkába a földre) Másnap elpakolom 30 perc alatt az étkezőben hagyott dolgokat és csak az ez utáni napon kezdem újra az 1-5 lépést.
További rendrakó tippek itt: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!