Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy kezjek neki a rendrakásna...

Hogy kezjek neki a rendrakásnak? Marha nagy a kupi. :D

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 15:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy felszedem a szemetet és ha esetleg van mosnivaló a szobában azt is kiviszem a mosogatnivalót is persze.Portörlés ,porszívó,ágyazás esetleg ágynemű áthúzás és kész :D És a zenét én is javaslom.
2010. aug. 22. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:

huu...

ha itt ülsz és ilyen hllye kérdéseket kérdezel....nehezen..

Amugy sehogy se lesz jobb.Egyszer el kell kezdened mert még nagyobb lesz a kupi...kezd el az egyik sarokból a másikba...vagy kezd előbb a földdel.-.-

2010. aug. 22. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam hogy

1. Iszok egy kávét

2.Szükség esetén iszok még egy kávét

3. Előveszek egy szatyrot és azokat a cuccokat, amiket egyértelmúen szemétnek találok, belehelyezem.

4. A ruhákat az ágyra górom, és belehajtogatom a kiőritett szekrényembe egyenként.

kb ilyen módon.

Ismerősöm szerint meg az a legjobb ha mindent a szoba közepére dobsz, a polcokat is lesöpröd, meg mindent,és úgy kezded el.

A saját módszeremet jobban szeretem.

2010. aug. 24. 18:15
 14/16 Kolibri71 válasza:
Hívj engem, profi vagyok benne, jó pénzért megcsinálom :D Egyébként a rend nem más, minthogy visszateszem a heylére azt, amire már nicns szükségem. HA ezt mindig megetszed, nem kell külön rendet raknod. nem elsz kupi.
2010. aug. 26. 07:11
 15/16 anonim válasza:

1. Kapcsold be a kedvenc zenédet, a rendrakásnak nem kell kellemetlen dolognak lennie.

2. keress egy olyan helyet a lakásban ahol mindig halmozódnak a cuccok. Pl. dohányzóasztal, íróasztal, előszobabútor.

3. Állítsd be a mobilodon az időzítőt 30 percre (az is jó, ha az ébresztőórádat állítod 30 perccel későbbi ébresztésre)

4. Kezd el szétválogatni a felgyűlt holmikat. A szemetet tedd egy zacskóba, amit el kell pakolni egy másikba.

5. A szemetet dobd ki, a többi cuccot tedd a helyére.

6. A következő nap válassz ki egy másik kupis területet, és csináld újra az 1-5. lépést.

Ha használat után mindent rögtön a helyére teszel, nem lesz túl nagy kupi a lakásban.

Én ha nem végzek 30 perc alatt a kiszemelt területtel, akkor az idő lejárta után kidobom a szemetet, az elpakolni valókat pedig jól látható helyre teszem. (Az étkező egyik sarkába a földre) Másnap elpakolom 30 perc alatt az étkezőben hagyott dolgokat és csak az ez utáni napon kezdem újra az 1-5 lépést.

További rendrakó tippek itt: [link]

2010. aug. 27. 14:12
 16/16 anonim válasza:
Bevált módszer, és csak egy szó: Anyaaaaaa........
2010. aug. 28. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!