Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért gyártják a pozdorja...

Miért gyártják a pozdorja szekrényeket-polcokat papírvékony hátlappal és nevetségesen gyenge és rövid tartószegekkel? Létezik egyáltalán vastagabb hátfalú pozdorja bútor amit nem "rajzszögek" tartanak a helyén hanem pl. tipli?

Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 16:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

# 10

Tisztelt 10-es válaszoló, kérlek olvasd vissza az előzőleg írtakat.

("Valószínűleg nem olvastad el (vagy ha igen, akkor nem értelmezted, amit) írtam.

Nekem semmi bajom a pozdorjával. Nekem jelenleg is ilyen bútoraim vannak és a jövőben sem tervezek "tömörfára váltani" - lévén az anyagi kereteimet meghaladná.")

2021. márc. 30. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Te kérdezted, hogy drága lenne-e, én csak válaszoltam, hogy persze hogy az lenne, csomó helyen meg lehet nézni hogy mennyibe kerülnek az olyan bútorok.
2021. márc. 31. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
1-1.5 millióért is csak "nagyrészt tömörfa" maximum. "Tömörfa frontok (=ajtók)" aztán töröld szemed-szád, a felén még ajtó sincs. Én azt hittem lemegyek hídba, mikor ezt megláttam. Mennyit kéne adni egy totál FA szekrénysorért, 5-10 milliót vagy mi???
2021. dec. 31. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!