Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel díszítsem / takarjam a...

Mivel díszítsem / takarjam a csöveket a szobában?

Figyelt kérdés

A gond, hogy pont úhy van berendezve, hogy a csövek látszanak lent is, fent is. Várok ötleteket, hogy takarjam el, vagy esetleg, hogy tegyem hasznossá..

Köszi előre.

2010. aug. 14. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia..nem tudom mekkora cső, hogy végig megy e az egyik fal mentén végig vagy kisebb..mert ha nem olyan nagy akkor megcsinálhatod úgy is, hogy [link] festesz egy ilyet alá, és függönyt hozzá, szerintem egészen jól mutatna, hiszen olyan mint egy igazi ablak, és ha mondjuk a ahol az ablakpárkány van, oda tehetsz egy kisebb polcot amire tehetsz gyertyát, vagy virágot mint egy ablak:) jaj most látom hogy ez már régi kérdés:D na mindegy, hátha valaki hasznát veszi: )
2010. aug. 20. 19:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem olyan régi. És hasznos volt a válaszod. Mert még nem oldottam meg a problémát. A baj, hogy az egész falon végigmegy. Tehát ez nem jó így. Esetleg, ha az egész fal egy ablak lenne. xD Az kicsit furcsa lenne. De azért köszike. :)
2010. aug. 24. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!