Panel fürdőszobába zuhanyfülkét, vagy sarokkádat ajánlanátok?
Lehet, hogy jó a melegvíz az ellazításra, de ha nem tud ki és beszállni a kádba akkor mind1. Szerintem egy zuhany, esetleg masszázs fúvókákkal.
A sarokkád szerintem groteszk 150x150 mért alatt, panelba sosem tenném.
Érdemes a lelazítást valamelyik közeli fürdőben megoldani,a reumatológus simán kiírja.
A felújítás alaphangon 300.000 az alatt nem fog kijönni.egy jó zuanykabin 50e körülvan.
Esetleg gondolkozhatsz épített "kabinban"(mondjuk üvegtégláól) az annyival jobb, hogy normálisan lehet tisztítani.
melyik fér be? a mi fürdőnkbe pl zuhanykabin kilőve, mert csak a kádat tudnánk betenni...
amúgy én ilyet vennék a helyetekben: [link]
Zuhanyfülkét tennék, de nem készet, hanem építettet, akkor lehet magasabb a perem, és esetleg az ülőfürdőzés is megoldható, mégis biztonságos, csúszásmentes és nem kell nagyot lépni.
Tegyetek hozzá a falra kapaszkodó(ka)t és keressetek egy kényelmes széket vagy sámlit, ami vízálló és le lehet rá ülni a zuhany alatt, akkor a zuhany meleg vize átmelegít és nem ácsorogni kell, plusz aki nehezen mozog, annak jó, ha mosdás közben le tud egy székre ülni.
Kádat én nem javasolnék semmi esetre sem.
Ha fürdés kell, akkor a kád helyett érdemes mittudomén havi 1x elmenni egy gyógyfürdőbe egy napra... (csak egy ötlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!