Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Panel fürdőszobába zuhanyfülké...

Panel fürdőszobába zuhanyfülkét, vagy sarokkádat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Ízületi betegségekkel küszködő emberekről van szó.Kb. mennyi kiadásra lehet számítani a felújítással kapcsolatban? Megköszönném, ha a tapasztalatokat is leírnák akik már átalakították a fürdőszobájukat!
2010. aug. 14. 00:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ugy csinald az egeszet, hogy kad is legyen bent, de az egesz furdoszobat ugy lehessen hasznalni, mint egy zuhanyfulket. Kicsit magasabb kuszobbel, az ajto elott egy fuggonnyel es jol megoldott lefolyoval. Lagalabb is en igy csinalnam...
2010. aug. 14. 09:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy jó a melegvíz az ellazításra, de ha nem tud ki és beszállni a kádba akkor mind1. Szerintem egy zuhany, esetleg masszázs fúvókákkal.

A sarokkád szerintem groteszk 150x150 mért alatt, panelba sosem tenném.

Érdemes a lelazítást valamelyik közeli fürdőben megoldani,a reumatológus simán kiírja.

A felújítás alaphangon 300.000 az alatt nem fog kijönni.egy jó zuanykabin 50e körülvan.

Esetleg gondolkozhatsz épített "kabinban"(mondjuk üvegtégláól) az annyival jobb, hogy normálisan lehet tisztítani.

2010. aug. 14. 09:49
 13/22 anonim ***** válasza:

melyik fér be? a mi fürdőnkbe pl zuhanykabin kilőve, mert csak a kádat tudnánk betenni...

amúgy én ilyet vennék a helyetekben: [link]

2010. aug. 14. 10:09
 14/22 anonim ***** válasza:

Zuhanyfülkét tennék, de nem készet, hanem építettet, akkor lehet magasabb a perem, és esetleg az ülőfürdőzés is megoldható, mégis biztonságos, csúszásmentes és nem kell nagyot lépni.

Tegyetek hozzá a falra kapaszkodó(ka)t és keressetek egy kényelmes széket vagy sámlit, ami vízálló és le lehet rá ülni a zuhany alatt, akkor a zuhany meleg vize átmelegít és nem ácsorogni kell, plusz aki nehezen mozog, annak jó, ha mosdás közben le tud egy székre ülni.

Kádat én nem javasolnék semmi esetre sem.

Ha fürdés kell, akkor a kád helyett érdemes mittudomén havi 1x elmenni egy gyógyfürdőbe egy napra... (csak egy ötlet)

2010. aug. 14. 12:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Hú, ez a kinyithatós kád szerintem szuper, ha találtok megfizethető áron. Bár úgy néz ki, mint egy mosógép :D Egyébként én is a kádra szavazok valami ilyen "extrább" megoldással. Sokkal jobb, mint a zuhanyzó :)
2010. aug. 14. 13:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok igazán! Köszönöm!:) Ha megoldás még nincs is , kicsit megnyugodtam. Már kezdtem nagyon hülyének érezni magam amiért ez ekkora gondot okoz nekem.Látom tényleg elég problémás helyzet és nem lehet rögtön rávágni a jó megoldást.Ez az ülő-fürdő alkalmatosság nagyon szuper, nade kinek elérhető? Nyugdíjjal nem valószínű:( Beutalóval fürdőbe....persze, de az éjszaka közepén? Azért minden ötletből leszűr valamit az ember, úgyhogy igazán örülök, hogy megkérdeztem:)
2010. aug. 14. 13:31
 17/22 anonim ***** válasza:
2010. aug. 14. 15:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha a tusolónál döntesz, szerintem ne készet vegyél, mert nagyon kicsik. Ytongból építtess a sarok mellé falat, és sztem az alja is lehet épített, talán olcsóbb,mint a tálca, főleg ha nagyobb lesz. Előre meg rudat és függönyt tenni. Árat szaki tudna mondani. Próbálj haverok között érdeklődni, hátha valaki ügyes kezű. Sok sikert!
2010. aug. 20. 00:37
 19/22 anonim ***** válasza:
most találtam a teszveszen... [link]
2010. aug. 21. 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Most nem tudom mit izél mindenki azon hogy jajj panellba sarokkád...most nem tudom miért nem mindegy hogy milyen ház?! Nyilván elférne ha már a kérdezőnél felmerül lehetséges variációnak és az meg hogy kinek hogy tetszene hát kit érdekel ha nekik ez az izületekre jó megoldás lenne. Ez a teszveszen lévő kád pedig jó és még nem is őrült drága.
2010. aug. 22. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!