Panel fürdőszobába zuhanyfülkét, vagy sarokkádat ajánlanátok?
zuhany!!! ha valaki nehezen mozog, annak csak ez a jó!
én megcsináltattam a sajátomat, nem emléxem konkrétan mennyi volt, kb 2-300 ezerrel minimum számolj. ebben persze azt is értem, hogy újra csempéztetsz, mindent normálisan felújítasz (ha már félig szétvered a fürdőt)
amúgy nem egy nagy izé, pláne ha kicsi a fürdő, csak a sitt lesz sok, szóval a konténer az húzós...
ha annyira nagyon nehezen tudnának a káddal boldogulni akkor biztos nem is jöhetett volna szóba de én még mindig a kád mellett voksolok
(első voltam)
Mindenképpen egy jó zuhanyfülkét választanék. Nemcsak holnapig kell látni, tervezni: ízületi betegségekkel lehet (sőt valószínű), hogy néhány év múlva nem tudnák használni a kádat. Lehet olyan kabint kapni - mégcsak nem is a legdrágább kategóriában - amikben van kis ülőke is.
És így a fürdőszoba is tágasabbá válna. Amúgy a sarokkád egy panelfürdőszobában tényleg elég komikus, aránytalanul sok helyet foglal, nem marad bent mozgástér.
Kb.25-30ezret számolj vizesmunkákra, ha ügyes vagy, 1600-1700 ft/nm áron találsz burkolót, aki némi plusz pénzért a jelenlegi csempét is leveri. Kell még egy kontérner a sittnek, és maguk az anyagok: zuhanykabin, új csempe, új padlólap, szigetelő-, ragasztó-, fugázóanyag.
Hát szerintem, ha ez segít a betegségen, akkor kénytelen vagy az kád mellett dönteni. Bár őszintén szólva én nem sok jót hallottam a sarokkádakról.
Szerintem menj el egy olyan üzletbe, ahol ezzel foglalkoznak és ott érdeklődj olyanról, ami úgy van beépítve, hogy könnyen bele lehessen lépni. Biztos tudnak segíteni.
Én azt hallottam a sarok kádakról, hogy nagyon nehéz őket pucolni és kényelmetlenek. Akinek van ilyenje a környezetemben, azok közül mindenki inkább a hagyományos kádat preferálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!