Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Puha vagy kemény ágy? Mármint...

Puha vagy kemény ágy? Mármint szivacsos vagy rugós ? Nemtudunk megegyezni sok a veszekedés miatta.

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 08:22
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

28: A legkényelmesebb ágy nekem, teljesen tökéletes.

Nekem minden más fajtán fáj a hátam, sose tudtam aludni benne.

2021. jan. 5. 13:10
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szivacsos a jó, és abból is a kemény. Azt hiszem az én matracom kemény, extra kemény néven volt hirdetve. Tökéletes.

Szerintem fölös olyan sok pénzt elkölteni egy matracra. Mármint oké, ha az embernek van pénze, persze, de szerintem sok esetben az olcsóbb is jó lehet. Nekem pl. 2 db 80x200-as matracom van, azt hiszem kb. 40-45 ezerért lett véve/darabja a Jyskben, akciós volt. Tökéletes. Meg nem is olyan ócska. Sok olcsóbb matracnál az a baj, hogy vékony a matrac, és azt hiszem olyasmit olvastam anno, hogy a matracnak legalább 18 cm-esnek kell lennie. Na, ez a matrac pont annyi, szóval nem is olyan vékony. :) Sőt, most nézem, a Jysk weboldalán erről az adott matracról 502 értékelés van, és az alapján 4,7 csillagot kapott. Ami remek. Meg tényleg, szerintem egy jó matracért ennyi nem sok, szerintem tök jó árban van (akciósan).

Amúgy meg menjetek el egy boltba, és próbáljátok ki a matracokat. Úgy a legkönnyebb. Oké, sokszor nem releváns, mivel sok matrac már elég sok ideje ott van, látszik is rajta, és sokszor van, hogy elvileg a matrac kemény, csak a kiállított darab már tisztára puha. De ettől függetlenül megéri elmenni, és megnézni a matracokat. A rugósokat és a habszivacsosakat is, és azon belül is a puhát és a keményet is. A puha szerintem rettenetes, én is anno próbálgattam azokat, rettenetesen kényelmetlenek (szerintem). Szóval én mindenképpen a habszivacsosat mondanám, és abból is keményet.

2021. jan. 5. 23:32
 33/33 anonim ***** válasza:

Szerintem rugóstag vegyetek.

A szivacsosat vagy hamar kifekszitek, vagy ha túl kemény az neked nagyon kényelmetlen lesz.

2021. jan. 7. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!