Puha vagy kemény ágy? Mármint szivacsos vagy rugós ? Nemtudunk megegyezni sok a veszekedés miatta.
- Aludjatok külön ágyban
VAGY
- Tegyetek egymás mellé két egy személyes ágyat, egyikben kemény, másikban puha matrac
Probléma megoldva.
Komolyan meglepődök néha, hogy az átlag emberek a találékonysága mennyire zéró, ha rajtatok múlt volna, már rég kihalt volna az emberi faj.
Elhangzott a megoldás, vegyetek egy masszív ágykeretet, és bele mindenki kedve szerint válászt matracot. Nekünk tölgyfa van, nem gagyi ikeás meg futonágy, meg se moccan, nyekeregni meg főleg nem tud.
Vagy veszekedjetek tovább.
Rugósat nem érdemes, nagyon hamar megereszkedik. Szivacsból is van nagyon puha, esetleg memóriahabos. Meg azt is csinálhatjátok, hogy nem egy nagy matracot vesztek, hanem két egyszemélyeset és azt rakjátok az ágykeretbe. Csak arra kell figyelni, hogy ugyanolyan vastagok legyenek.
Én puha matracon nem tudok jól aludni, mindig megfájdul a hátam. A legkeményebb matracon alszom amit találtam a boltokban
13 én pedig komolyan meglepődök minek valaszol aki el sem olvassa.
Nem szeretnénk külön matracos ágyat , sem pedig méregdrágán venni. Az előző 300 ezer volt jópár éve és mégis nyikorgott egy vékony nő alatt ?!!
15 Leirtam, külön matracos nem vált be drága volt és nyikorgos, abszurd hogy egy vékony nő alatt nyikorogjon.
16 egybe típusú agy lenen nem matracos , mint már leirtam az nem vált be. Lehet azért mert én Csontos vagyok nekem a kemény ágy borzalmasan nyom sokat alszom oldalt nem a legjobb erzes a vállam nyakam szétmegy.
Hát számomra az én ágyam a legkényelmesebb a világon:D
Nem túl puha, nem túl kemény, pont jó. A matrac rugós de nem az a régi típusú, hanem modern és nem is érződik hogy rugós. Legjobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!