Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Puha vagy kemény ágy? Mármint...

Puha vagy kemény ágy? Mármint szivacsos vagy rugós ? Nemtudunk megegyezni sok a veszekedés miatta.

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 08:22
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
100%
A nyikorgásra is van megoldás. Nekem az vált be hogy textilt tettem oda ahol érintkezett a fa a másik fával (pl az ágykeret az ágyráccsal). Azóta nulla a nyikorgás.
2021. jan. 5. 09:10
 12/33 A kérdező kommentje:
Már mindegy mert attól az ágytol megszabadultunk. És csak “egybe“ fajtát vennénk de még mindig nemtudjuk rugós vagy szivacsos legyen.
2021. jan. 5. 09:12
 13/33 anonim válasza:
98%

- Aludjatok külön ágyban

VAGY

- Tegyetek egymás mellé két egy személyes ágyat, egyikben kemény, másikban puha matrac

Probléma megoldva.

Komolyan meglepődök néha, hogy az átlag emberek a találékonysága mennyire zéró, ha rajtatok múlt volna, már rég kihalt volna az emberi faj.

2021. jan. 5. 09:35
 14/33 anonim válasza:
100%
vesztek 2 heverőt, az egyik ilyen, a másik olyan, és összetoljátok, majd tesztek rá egy nagy lepedőt
2021. jan. 5. 09:38
 15/33 anonim ***** válasza:
97%

Elhangzott a megoldás, vegyetek egy masszív ágykeretet, és bele mindenki kedve szerint válászt matracot. Nekünk tölgyfa van, nem gagyi ikeás meg futonágy, meg se moccan, nyekeregni meg főleg nem tud.

Vagy veszekedjetek tovább.

2021. jan. 5. 09:39
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Rugósat nem érdemes, nagyon hamar megereszkedik. Szivacsból is van nagyon puha, esetleg memóriahabos. Meg azt is csinálhatjátok, hogy nem egy nagy matracot vesztek, hanem két egyszemélyeset és azt rakjátok az ágykeretbe. Csak arra kell figyelni, hogy ugyanolyan vastagok legyenek.

Én puha matracon nem tudok jól aludni, mindig megfájdul a hátam. A legkeményebb matracon alszom amit találtam a boltokban

2021. jan. 5. 09:51
 17/33 A kérdező kommentje:

13 én pedig komolyan meglepődök minek valaszol aki el sem olvassa.

Nem szeretnénk külön matracos ágyat , sem pedig méregdrágán venni. Az előző 300 ezer volt jópár éve és mégis nyikorgott egy vékony nő alatt ?!!

15 Leirtam, külön matracos nem vált be drága volt és nyikorgos, abszurd hogy egy vékony nő alatt nyikorogjon.

16 egybe típusú agy lenen nem matracos , mint már leirtam az nem vált be. Lehet azért mert én Csontos vagyok nekem a kemény ágy borzalmasan nyom sokat alszom oldalt nem a legjobb erzes a vállam nyakam szétmegy.

2021. jan. 5. 10:07
 18/33 A kérdező kommentje:
Vagy szivacsos vagy rugós ennyi a kérdés. Nem külön matrac hanem egyben ,franciaágy jellegű.
2021. jan. 5. 10:07
 19/33 anonim ***** válasza:

Hát számomra az én ágyam a legkényelmesebb a világon:D

Nem túl puha, nem túl kemény, pont jó. A matrac rugós de nem az a régi típusú, hanem modern és nem is érződik hogy rugós. Legjobb:D

2021. jan. 5. 10:10
 20/33 anonim ***** válasza:
Egyébként anno én a kikában vettem az ágyat, ágykeret+rács egybe van 180×200. A matracokat is ott vettem, 2db-ot. Emlékszem akkor ott ez volt a legolcsóbb, de bazi kenyelmes. Olyan érzés mintha szivacsos lenne, de vannak benne rugók de nem is erződik.
2021. jan. 5. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!