Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Puha vagy kemény ágy? Mármint...

Puha vagy kemény ágy? Mármint szivacsos vagy rugós ? Nemtudunk megegyezni sok a veszekedés miatta.

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 08:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
A kettő között. A puha meg az extra kemény sem jó.
2021. jan. 5. 08:24
 2/33 A kérdező kommentje:

Hogy érted h a kettő között ?

Olyyan nincs mert néztünk agyat

És szivacsos VAGY rugós lehet 😀

Nekem a szivacsos a kemény a rugós lágyabb puhább

2021. jan. 5. 08:26
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Rugósat biztos nem vennék. Az eddigi rugós ágyakkal az a tapasztalatom, hogy hamarabb megereszkednek és ha vékony a szivacsréteg, akkor egy idő után érzed a rugókat is, ami marha kényelmetlen. Újonnan jók, de később gyötrelem.

Az egyéni preferencia, hogy kinek a kemény, kinek a puha jön be, de mi elmentünk több matracboltba, felfeküdtünk mindegyikre és ami mindkettőnknek tetszett azt rendeltük meg. Továbbá a mi matracunk olyan, hogy a két oldala eltérő keménységű, így tudunk választani is, mikor melyik jobb.

2021. jan. 5. 08:30
 4/33 anonim válasza:
82%
Csak keményen tudok aludni, puhától fáj a hátam. Szóval kemény
2021. jan. 5. 08:30
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Írdd be googlebe, hogy félkemény matrac. Létezik ilyen. Egyébként azok is szivacsok, nem rugósak. Tehát én a szivacsot választanám, ami keményebb.

Viszont azt se szeretném, ha olyan extrém kemény matracon kéne aludnom, mint egy asztal lapja, vagy valami puhán. Azért írtam, hogy félkemény, és szivacsos legyen.

2021. jan. 5. 08:31
 6/33 anonim válasza:
100%

Én a helyedben inkább, ha van neki hely és van rá anyagi keret, akkor egy 180-as ágykeretet vennék, amibe lehet rakni 2 db matracot, és akkor mindketten olyan matracot használtok, ami nektek kényelmes.

Ha ez nem opció... hát, akkor el kéne menni kipróbálni, és olyan keresni, ami mindkettőtöknek oké.

2021. jan. 5. 08:37
 7/33 A kérdező kommentje:

Egyben kész francia agyat szeretnénk az agy keretes nem vált be azt a borzalmas nyikorgását még élek nem felejtem el 😀meg nem is értem alattam nyikorgott 52kg san akkor egy nagyobb embert alatt 😀😀

Utánanézek a felkeménynek Bar itt csak aut a kettőt emlegették h szivacsos vagy rugós meg méretben lehet variálni 140,160,180 x200

2021. jan. 5. 08:41
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a két matrac a jó megoldás. Mi is így alszunk, 180 cm az ágy, és kétfelé matrac van benne. Csak az fontos, hogy egyforma magas legyen. Így nem feltűnő, ha középen hemperegtek. ;)
2021. jan. 5. 08:55
 9/33 A kérdező kommentje:
Az agykeretes megoldás nem vált be mindenképpen kész francia agyat vennénk.
2021. jan. 5. 08:59
 10/33 anonim válasza:
91%

Hát, az én ágykeretem egyáltalán nem nyikorog, nem mozog, simán szexbiztos is. Nekem ilyenem van, ez baromi stabil:

[link]

Érdemes lenne szerintem kipróbálnotok ezt vagy valami ehhez hasonlót.

2021. jan. 5. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!