Az egyik falamról omlik a vakolat. Tulképpen pont az ablak alatt, de sztem van megoldás csak kiváncsi vagyok mások véleményére. (? )
vagy milyen színt ajánlanátok? 19L
arra is gondoltam h 2színű is lehetne, de ezesetben mi mivel lehetne egyszínű?
Hát még mindig jobb, mint a leomlott vakolat.Ha már képekkel, faliszőnyeggel sem lehet eltüntetni és nincs pénz a vakolat kijavítására, akkor tegyél így.
Esetleg a maradékot is le lehet verni és a téglát lefesteni, vagy lelakkozni, mintha direkt így akartad volna megcsinálni a szobádat.Ha ügyes vagy, még jól is mutathat.
ki kéne deríteni miért omladozik a vakolat...mivel az ablak alatt van erősen sanszosnak tartom, hogy a lábazat felől ázik a fal ...ha ezt még egy bazi nagy függönnyel eltakarod, akkor penész lesz!!!
vakolatjavítás nem egy olyan hű de hatalmas összeg, ha a szigetelés már javítva van, és még te is meg tudod csinálni, ha van segítséged pl a barátod ;)
hát éppen nincs barátom szóval ezt nekem kell végigvinni :D
még a lila színt vagy annak kissé pirosasabb árnyalatát is jónak találom (: de abban egyet értek h halványabb lesz.
az alapzattal meg tuti van baj, mert úgymond "süllyed" a fal ): erre pedig diáklányként nincs anyagi keret. óóójjjjajj.. ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!