Milyen csillárt, lámpát rakjak a konyhába és az előszobába?
Amik most vannak fent, már vannak vagy 30 évesek, nagyon ódivatúak, nekem nem tetszenek.
Nagyon tetszenek viszont a modern halogén lámpák. Azok viszont zabálják az áramot.
Milyen más lehetőség van? Nálatok milyen van?
Ja, meg a postaköltség mire kihozzák...
De nekem megfelel a sima kompakt fénycső (energiatakarékos "izzó") is. A kérdés nem elsősorban az lett volna, hogy milyen fényforrással lehet villamos energiát spórolni. Hanem az, hogy milyen világítótest mutat jól, praktikus, stb. a fent említett helységekben.
nekem minden helyiségben spot-szerű, miniatűr (nem tudom a nevét) égőkkel működő lámpáim vannak. (obiban vettem, korrekt áron,a legdrágább kb 5000ft volt)
a konyhában irányított fény van, ikeában lehet kapni pont erre való, felsőszekrény aljára cuppantható kis kerek lámpácskákat. (grundtal a neve)
a nappaliban általában az állólámpát használom, amiben van 1 15öt zABÁLÓ, ÁM 85W-OT VILÁGÍTÓ KIS kompakt fénycsövem. természetesen csavart, melegfehér fényt adó darab. amúgysem szeretem a nagy fényeket, pláne este...
a hálóban egy kis rizspapírból készült nari állólámpa van, olvasni nem éjjel szoktam, tehát amire kell, arra elég.
egyébiránt az Obit nagyon tudom ajánlani. nagy a választék, normálisak az árak, és elég igényesek a cuccok, ahhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!