Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Aki már csinált ilyet hogy a...

Aki már csinált ilyet hogy a konyhából szobát csinált és a konyha átkerült az előszobába annak mennyi volt a költsége? Mert mi is ilyet csinálnánk csak kíváncsi vagyok így a szerelési költségekre meg a munkálatokra?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Társasház vagy családi?

Mert ha társas, nem biztos, hogy a víz-szerelvények ugyanott mennek az alattatok lakónál is... az macerásabb, sőt sok esetben kivitelezhetetlen is (ráadásul engedélyköteles, ha feljelent a szomszéd, visszaállíttatják veled az eredeti állapotot).

2010. jan. 31. 13:14
 2/10 A kérdező kommentje:
társasházi lakás és a földszinten lakunk szóval probléma nem lenne belőle csak a költségekre vagyok kiváncsi hogy kinek mennyibe volt ez az egész.
2010. jan. 31. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Pld. hogy hol helyezkednek el a főcsövek, amibe be kell kötni a vizet, a gázt, stb... Szerintem alsó hangon is durván 3-500 ezer Ft közötti költség (tapétázással, festéssel, padlólapozással együtt, persze igényesen megcsinálva).
2010. jan. 31. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:

jajjj, hát egy normális konyhabútor gépekkel kezdődik ott h 500ezer.

ha tényleg szép szobát és praktikus, normális konyhát szeretnél, akkor 8kiló-1milla környékén gondolkodj. ha teszkósat, akkor elég az 5 kiló is. ízlés dolga...

2010. jan. 31. 14:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem van konyhabútorom akkor ágy szekrénysor meg parketta is van meg ienek nekem csak a szerelési munkát kénr kifizetnem meg a festést. ennyit kéne kifizetni. meg az anyagokat.
2010. jan. 31. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Majdnem 1 milliónál álltunk meg, amikor a konyhát a nappaliba tettük, és a konyhából szobát csináltunk. Ebben minden benne van.
2010. jan. 31. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Neked még kellet ien szekrényeket venni meg iesmiket? de nektek mi került 1 millióba? nekünk csak egy kis konyha van amit át szeretnénk rakni az előszobába. És vannak jó vízvezeték szerelőismerőseim én olyan 50000-100000 FT-ra számítok.
2010. jan. 31. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebben benne van a konyhabútor. A régi konyhában el kellett záratni a gázt, lezárni a vezetékeket. Pincében lett elvezetve a csővezeték, önkormányzat kérte, hogy cseréljük is ki. Nekünk az engedélyeztetésnél a szomszédokkal is gond volt. Mi nem vezettettük át a gázt, villanytűzhely lett pl. azt is meg kellett venni, így nem tudom, hogy mennyi lenne a gázvezeték. Nálunk átkerült a konyha a lakás másik felébe.
2010. jan. 31. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha abba gondolok bele, hogy nálunk tavaly a 3,5nm-es fürdőszoba és az 1nm-es wc vízvezetékcserével, burkolással 400e-ből jött ki, (ebben benne volt a munka és az anyagdíj, átlagos árkategóriájú anyagokkal), akkor az, amiről írsz simán 500e föltt lesz, talán az 1milliót is közelítheti.

50-100e-ért kizárt, hogy ezt megcsinálja valaki. Gondolj bele, jó ha ennyi csak a burkolás! A vízvezetéket akkor 15eFt/kiállás áron csinálták, ha nem kértél róla számlát + anyagdíj. De még a lefolyót is át kell tenni. A bontásról, falazásról, vakolásról, konténerrendelésről nem is beszélve. Egy kisebb konténer már 10e-nél kezdődik, ami nektek nem is lesz elég, ha falat bontotok. És akkor hol van már az 50e?!

2010. jún. 17. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 2,5 millió volt. Falakat is mozgattunk, csövek is új helyet kaptak, ugye a konyhává avanzsált szobában csempézni is kellett, stb. Mi is cseréltünk konyhabútort is közben és az összes munkadíj is benne van ebben az összegben.
2010. jún. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!