Előszobába milyen fal színt ajánlanátok?
Az előszobából nyílik minden ajtó (fürdő szobák stb)..
A család egyszerűen nem tud megegyezni a fal színében.
Egy kicsit sötét a hely,kevés fény jut be.
Ti milyen színt ajánlanátok?
nekem kiwizöld. mindenképpen szerettem volna, ha a lakás egyik helyisége ilyen színű legyen, ez maradt, amihez illik :D
világos, üde, és nem unalmas, mint a fehér :D
nekünk barack de tök uncsi nehogy azt:D:D most színezzük át:D:D
nekem ha lesz egyszer házam tuti lesz benne zöld (almazöld). vidám..:D
18L
Én a fehérre szavazok. Lehet, hogy unalmas, de az tágítja a legjobban a teret. Plusz ha nem tudtok megegyezni, akkor elég semleges ahhoz, hogy egy kompromisszumos szín legyen.
De akár ki is sorsolhatjátok, mindenkinek az ötletét beteszitek egy kalapba és amit kihúztok, az nyer :)
Az előszoba adja meg a belépőnek az első benyomást. Tehát valami kellemes színt kell választani, ami harmonizál a bútorokkal, és a lakás többi részével. Mivel elég sötét hely és kevés fény jut be, ezért valamilyen világos színt válasszatok. (pl.:A sárga bármely árnyalata megfelel, nem feltétlenül a rikító citrom és napsárgára gondolok, hanem a kellemes vaníliára).
Az interneten rengeteg fotó van, bátran nézegess,keresgélj és megtalálod a neked legmegfelelőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!