Érdemes fésülködő asztalt tenni a szobámba?
Hamarosan átcuccolok a másik szobába és most jöttünk rá, hogy nincs tükör. Milyen lenne ha levenném a régi szekrényről a két tükröt és csak úgy simán a falra ragasztanám? Ez kicsit furcsa azért gondoltam h lehetne tenni egy fésülködő asztalt egy ilyen kisebb tükörrel. De ha az utóbbit választanám akkor még fésülödő asztalt is kéne venni, ami annyira nem olcsó.
És még egy kérdés ez annyira nem kapcsolódik ide. Milyen színű legyen a szobám? A búorok ilyen nagyon ngayon világos szürkék szinte már fehérek az ágy és a kanapé kék egy kicsi szürkével, ezüsttel. Köszönöm a segítségeteket. :)
Nekem van egy egész alakos tükröm, fa kerettel és az alján van egy kihúzhatós polc. Abba rejtem el a csatokat, napszemüvegeket, kézkrémeket, stb. Ez pont az ágyam mellett van, úgyhogy a tetején van az órám is pl. Ja, és ez amúgy egy ajtó.:) A gardróbom ajtaja. De kívülről abszolút nem látszik. :) Aki bejön a szobámba és ezelőtt még nem járt nálunk az az első kérdése, hogy hol vannak a ruháim.:) Szerintem nagyon praktikus.
Amúgy én a helyedben fésülködőasztalt nem tennék a szobámba. Inkább a falra sima tükröt meg mellé polcokat.:)
16/L
én ez a fésülködő asztal témát úgy oldottam meg, hogy ( mivel nem volt hely neki ) hogy az íróasztalom meg a szekrényem között volt hely kb 50 cm..és mivel volt itthon bútorlapunk..kicsivel nagyobb..mint amekkora hely van, hogy fogtam egy vastag lecet vagy minek hívják és alátámasztottam, úgy hogy az íróasztal szélénél van az egyik oldala és olyan alakban áll mint a Z betű közepe és rátettem a bútorlapot, volt itthon egy pont akkora tükör és azt meg odatámasztottam a falhoz..nekem tökéletesen megfelel...:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!