Milyen részletes rajzokat kell adni az asztalosnak? Milyen honlapon vagy programmal érdemes csinálni? (Kis konyha)
Egy komplett konyharol volt szo a kerdesben.
Nem egy db szekrenyrol.
Nalunk pl padlonal 192cm a konyha szelessege,kozepen mar 195cm,fent pedig 196cm.
Te mersz egy reszen,az legyen a 195,az asztalos megcsinalja a konyhadat 195 cm szelessegben,aztan koppansz,hogy nem jo.
Meri a magassagot,indulo magassagunk 2645mm volt,3 reteg mupadloval.
Eredetileg a lapozas utan kellett volna 2640mm a szekrenynek.nem sikerult,ugy lett vizben,hogy 2625mm lett.ezt is jeleztem es megbeszeltuk,hogy lesz megoldva,hogy a mennyezetnel meglegyen a szukseges 20mm.
Az oldalfal (hosszu fal)sem egy meret alul,kozepen,es felul.oda sem tudtam volna en mondani egy pontos meretet.igy pedig o maga merte,latta.ugy tudja csinalni a konyhat,hogy a legkevesbe legyen feltuno ez az elteres.
A szint lapszabaszatban valasztottam,igen.a fogantyukat kep alapjan amit az asztalos mutatott.
Szoval a szekreny helyet meri.egy faltol falig szekrenynel elengedhetetlen a pontos meretek lemerese
12: Értem, ha faltól falig akarják, akkor értem.
Én is komplett konyhát csináltatnék, de nem tölti ki faltól falig, hanem konkrét elemeket, amiket tetszés szerint el tudok rendezni, tologatni, költöztetni.
Én lemértem a rendelkezésre álló helyet és kiállásokat, kockás papírra felrajzoltam az elképzeléseimet.
Az asztalos szintén felmért, mikor kijött, megnézte a tervem, átbeszèltük, aztán csinált róla egy pontosabb tervet, némi szükséges vàltoztatással.
Szerintem ez a legegyszerűbb. Így az alap a te vágyad lesz, abból tud kiindulni az asztalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!