Mi a véleményetek a gránit mosogatóról?
Hideg. Ha nekidőlsz hassal, akkor könnyebben fel fogsz fázni, de ha kezeidet sem sokáig fogod rajtatartani.
Alapjában véve felesleges luxuskiadás és praktikátlan is.
Nekünk az van, én nagyon szeretem. Jó mély, öblös, magas csappal. Könnyű benne megforgatni a nagyobb edényeket, tepsit is.
Én nem vettem észre, hogy nehezebb lenne tisztán tartani, mint a hagyományos típust. Talán egy picit azért, mert ez szögletesebb, jobban megül a kosz a sarkában, ha az ember nem figyel, de egy idő után rááll a kéz és automatán törlöm minden mosogatás után. Mondjuk ez nálam a réginél is így volt.
Szóval összegezve én sokkal jobban szeretem. Ha tehetném, vinném magammal a következő lakásba. :D Az egyetlen kritérium szerintem, hogy ne sötét legyen. Egy barátnőméknek az van, baromi jól néz ki, de iszonyat nehéz tisztán tartani, hogy ne legyen állandóan vízcseppes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!