Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a gránit...

Mi a véleményetek a gránit mosogatóról?

Figyelt kérdés
Nekem eddig csak acél volt, de most úgy néz ki gránit lesz. Tapintás alapján nekem úgy tünt hogy pl a zsírt nehezebb kitörölni belőle mint az acélból, meg azt olvastam sérülékeny is persze nincs benne tapasztalatom.
2020. aug. 27. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Hideg. Ha nekidőlsz hassal, akkor könnyebben fel fogsz fázni, de ha kezeidet sem sokáig fogod rajtatartani.

Alapjában véve felesleges luxuskiadás és praktikátlan is.

2020. aug. 27. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
az hogy nagyon drága
2020. aug. 27. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk az van, én nagyon szeretem. Jó mély, öblös, magas csappal. Könnyű benne megforgatni a nagyobb edényeket, tepsit is.

Én nem vettem észre, hogy nehezebb lenne tisztán tartani, mint a hagyományos típust. Talán egy picit azért, mert ez szögletesebb, jobban megül a kosz a sarkában, ha az ember nem figyel, de egy idő után rááll a kéz és automatán törlöm minden mosogatás után. Mondjuk ez nálam a réginél is így volt.

Szóval összegezve én sokkal jobban szeretem. Ha tehetném, vinném magammal a következő lakásba. :D Az egyetlen kritérium szerintem, hogy ne sötét legyen. Egy barátnőméknek az van, baromi jól néz ki, de iszonyat nehéz tisztán tartani, hogy ne legyen állandóan vízcseppes.

2020. aug. 28. 09:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 28. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!