Kanapéágyakról mit lehet tudni? Mindannpi alvásra kéne. (link)
Mindenképpen összecsukható ágy kéne, mert ígyis kicsi a szobám. Nem kényelmetlen? Mivel van kitömve?
Olyat érdemes venni, amin úgy tudsz hosszában feküdni, hogy nem ott törik meg a vonala, nem ott kell összecsukni, mert az úgy nagyon kényelmetlen, nyomja a hátad.
Olyat vegyél, ami hosszában csukódik. Hasonlóra gondoltam. [link]
Vagy még valami, ha nagy a belmagasság én ilyenekben is gondolkodnék: [link]
3-mas voltam:)
Nekem kihúzható fajta van 4 éve. [link]
Amilyen praktikusnak és szépnek tűnik elsőre, olyan kényelmetlen mindig pakolgatni az ágyneműt. A felhajtható részén a matrac ha kicsit nem vigyázol könnyen elszakad és utána az életben nem tudod szépen visszavarrni. Az enyémnek az ágyneműtartó részét is többször kellett javítani. Szőnyegen húzogatni az alsó részét egy kín, emiatt többször is kellett már kereket cserélni.
A lehajtható rész miatt pedig soha nem lesz olyan kényelmes mint egy igazi ágy, egyszerűen nem adja vissza azt az érzést.
(szerintem egyébként szivaccsal van tömve)
Csak akkor vennék ilyet, ha nincs más választás, vagy vendégszobába alkalmi használatra.
Én mai szemmel inkább egy falra felhajtható szekrényágyra ruháznék be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!