Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen kiegészítőkkel dobhatná...

Milyen kiegészítőkkel dobhatnám fel a szobámat?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, mint például égősor, vagy találtam ilyen ledszalagokat amiknek változik a színe, vagy láttam, hogy ilyen mini palánták is jól mutatnak a polcokon, vagy sok darab ötszög alakú kistükör egymás mellé helyezve, műborostyán amit a falról kell lelógatni, vagy a csipeszekkel felcsiptetett képek is jól mutatnak. Díszpárnáim is lesznek majd, és a fent leírtak közül nyilván nem lesz a szobámban az összes, de ilyesmi tippekre lennék kíváncsi, valamint ha valaki tud jó oldalakat amikben vannak ilyen ötletek akkor legyen szíves belinkelni kommentben:)

A szobám egyébként zöldeskék színű lesz (világos árnyalatú).

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. júl. 26. 19:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Pinteresten szoktam nézelődni, szval ne azt írjátok légyszi!
2020. júl. 26. 19:18
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek az ilyen 3 részből álló képek, tehát ilyen kicsi képek, amelyeket egymás mellé téve kiadja az egészet. Nem tudom mi a neve.
2020. júl. 26. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Passzoljon az egyéniségedhez. Nekem pl. mindig nagyon tetszett, ha sok fénykép van kitéve a falra. Viszont utálom a tárgyakat magam körül, ezért nemrég rájöttem, nekem azért nincsenek képek kitéve, mert az nem én vagyok.
2020. júl. 26. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is tettem fel a kérdést, mert ha több tipp illetve weboldal név is összegyűlik a kommentekben, akkor a sok közül csak megtalálom azt, ami tetszik:)
2020. júl. 26. 23:16
 5/6 A kérdező kommentje:
2-es tudom mire gondolsz, 3 részes vászonképnek hívják amúgy:) van belőle öt részes is, már nézegettem őket, köszi a tippet! Jöhetnek még az ötletek:)
2020. júl. 26. 23:19
 6/6 anonim válasza:
Szia. Nekem a szobám így néz ki. Belépsz az ajtón, szemben vele van egy hatalmas ablak, az ablak belső ,,párkányán” szobám színéhez passzoló pléd( a szoba fáradt rózsaszín és szürke színű. Az íróasztalom felett rengeteg kép van kiragasztva. A fehér szekrényemen falmatrica van, ( virágos szintén nagyon halvány rózsaszín) az ágyamon egy szőnyeggel egyező színű ágytakaró, felette egy fényfüzér. Ha nem használom a gitáromat, akkor a fali tartóján van, ami szintén jól mutat ott. Ezek az apróságok is dobnak egy szobán , de használhatsz díszpárnákat is még, ha az neked tetszik.
2020. aug. 5. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!