Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Régi típusú ágyra milyen...

Régi típusú ágyra milyen matracvédő való? Kaptam egy kb. 30 éves ágyat. Eddig nem tudom, mi volt rajta. Vagy ezek a retro ágyak alapból strapabíróbbak, és nem is kell rájuk semmi, csak egy lepedő?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első éjszaka után rájössz majd h mennyire van kifeküdve. Lehet egy matracvédő kevés lesz. Vannak a fedő matracok amik kényelmesebbé tudjak tenni az ágyat, főleg ha hideghab vagy memória viszont ha már ki van feküdve akkor az sem sokat segít.
2020. júl. 5. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem nagyon volt használva az ágy, inkább csak védeném a kárpitját.

Egy modern matracra való matracvédő is jó lehet rá méretben?

2020. júl. 5. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kárpitoságyra mi simán plédet terítünk a lepedő alá. Anyám, nagyanyám is ugyanezt csinálta, én így tanultam.
2020. júl. 5. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi fedőmatracot vettünk. Ebből többféle vastagság van. Ha nincs kifeküdve csak a keménységére kell figyelned. Érdemes beruházni, megéri, és kényelmesebb.
2020. júl. 6. 10:47
 5/7 A kérdező kommentje:
És a fedőmatracra vettetek matracvédőt?
2020. júl. 6. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Illetve hány cm vastag a fedőmatrac?
2020. júl. 6. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Fedő matracra nem vettem matrac védőt arra gondolva h elveszi a memória hab élményét.

Vastagság nekem 6 cm, ami fontos a memória habbál az a sűrűség 60kg/m3 ez az igazán jó. A 40kg/m3 az a leg gagyibb a 60kg/m3 felett meg már nem tudsz benne megfordulni és nem szexbarát mert elnyel minden mozdulatot.

Jobb elmenni egy üzletbe és kipróbálni 1-2 változatot. Csak mások tapasztalatára nem a legjobb hagyatkozni mert mindenki mást szeret és tart kényelmesnek

2020. júl. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!