Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit gondoltok, jó lenne?

Mit gondoltok, jó lenne?

Figyelt kérdés

A szobámat szeretném kifestetni, már van tervem. Az ismerőseim és a családtagjaim csak hümmögtek, amikor elmeséltem nekik, ezért szeretném hallani a Ti véleményeteket is, talán hasznosabb, és őszintébb lesz a válaszotok, mint az eddig megkérdezetteké! =)

Tehát a szobám egész nagy, és világos. Két szín nagyon tetszik, íme:

a világosabb zöld

[link]

és a másik

[link]

Mit gondoltok a színösszeállításról?

Arra gondoltam, hogy két szemközti fal lesz egy színű, és a maradák 3 falfelület /két fal+plafon is/ a másik színnel festve. A gond az, hogy nem tudom, melyik színből legyen "több" a szobában. Ha a vörösből lesz több, akkor lehet, hogy a szoba kicsit nyomasztó, vagy sötét lesz a szüleimnek, és nem akarom, hogy a választásom miatt veszekedjenek velem. De ha zöldből lesz több, a szüleim biztos jobban örülnének, de az igazság az, hogy a vörös a kedvenc színem =) A bútoraim almafából készültek, az ágyam krémszínű, a függönyöm is ilyesmi árnyalat, és a parketta is, szerintem a meglévő dolgokhoz mindkét szín illik. Mi a véleményetek?

Csak őszintén! =)

2010. aug. 1. 14:55
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocsi, a második link rossz =)

szóval:

[link]

2010. aug. 1. 18:10
 2/3 anonim válasza:
Egyik ismerősöm lányának a szobája is zöld és bordó. Neki úgy van megcsinálva, hogy a falak is két színűek. Egy része ilyen a másik olyan. Láttam és jól nézett ki.
2010. aug. 2. 15:04
 3/3 anonim válasza:

Szerintem nem rosszak a színek, külön-külön.A 2 együtt nekem fura. Szerintem nem illik össze. A bordó az oké, de zöldekre mutatok 1-2 szebb példát, hogy nekem mi tetszene:

[link]

[link]

[link]

[link]

Esetleg zöld-fehér? [link]

Szerintem a zöldhöz legjobban a citromsárga megy!! Nekem nagyon nagyon tetszik. Következő festésnél olyan lesz a szobám. (1 zöld fal, 3 sárga)

itt egy video: http://www.youtube.com/watch?v=lmG3s68a-nI

ebbe kukkants bele. Pont ez a 2 árnyalat nagyon bejön nekem...esélyesek.

Neked? Vagy esetleg világosabb zöld és sárga színben is gondolkodhatsz, ha félsz a szülök hozzászólásaitól.

esetleg: [link]

Mondtad hogy krémszínű az ágyad, és a függöny. Ilyen megoldás nem tetszene??-->

[link]

Vagy egy másik pl.:

[link]

Nekem ez is nagyon tetszik.

Barátnőmnek olyan a szobája, hogy 3 fal bézs,vagy valami nagyon halvány vaj színű, és 1 fal bordó.

Na a te esetedben, mivel a bordó a kedvenced, én inkább azt vállalnám be az biztos. Sokkal tüzesebb, vadabb, és nagyon szép. Bár bordó falhoz azért jó nagy ablakodnak kell hogy legyen, mert elég sötétté teheti a szobát,ha csak kevés fény jön be.

Remélem segítettem egy kicsit. :)

2010. aug. 10. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!