Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit csináljak az évek során...

Mit csináljak az évek során felgyülemlett dísztárgyakkal?

Figyelt kérdés
de tényleg évek óta dobozban vannak, persze nem mind. Rokonoktól névnap, karácsony.. mindig dísztárgyakat kaptam és az évek során ellepték a szobát XD ti mit csináltok azzal, ami nem kell már?
2020. jún. 16. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Feltenném marketplace - re vagy ajándékba adnám valakinek
2020. jún. 16. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem nagyon ér semmit, mármint nincs olyan nagy értéke pénzileg, max. pár száz forint, akkor őszintén, van amikor csak szimplán kidobom őket. :D Mármint egy olyan dologgal, ami nem nagyon ér semmit, azt nem nagyon éri meg felrakni a netre szerintem. De ha egyébként olyan tárgyról van szó, amit el lehetne adni akárcsak 2-3ezerért, akkor helyi fb csoportokba szoktam felrakni. Az előző által említett ajándékba adás is jó ötlet.
2020. jún. 16. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Marketplace azért jó vagy face csoport mert látod kik vennék meg , semleges területen talalkozz lakasba haz ele ne szervezz találkozót .
2020. jún. 16. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Budapesten sok szórólapot dobnak be, hogy érdeklődnek ilyesmik iránt. A bolhapiac is tele van ilyen árusokkal, akik kiszállnak a helyszínre is, de ilyenekkel (nem a Naptól barnák) vigyázz, hogy a társuk ne csellengjen a lakásodban.
2020. jún. 16. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is kiválogatod, hogy melyik tárgyak tetszenek, esetleg érzelmileg kötődsz hozzájuk. Utána, ami nem kell, megpróbálhatod a már eddig is írt Marketplacen, esetleg jófogáson. Valóban vannak emberek, akik kifejezetten ilyeneket keresnek. Én többször láttam ilyen hirdetést a városom hirdetőújságában. Amelyik igényesebb, azt valóban tovább lehet adni ajándékba.

Esetleg megvárhatod a karácsonyt, nem tudom, vannak-e még ilyen jótékonysági akciók pl cipősdoboz, de ott oda lehet adni őket jótékonysági célra, és így te is megnyugodhatsz, hogy legalább nem a kukában végezték.

2020. jún. 16. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:

"csak szimplán kidobom őket. :D"

Nem, ezen nincs mit röhögni, ez a legrosszabb, amit tehetsz, nettó környezetszennyezés.

2020. júl. 13. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!