Mit csináljak az évek során felgyülemlett dísztárgyakkal?
Figyelt kérdés
de tényleg évek óta dobozban vannak, persze nem mind. Rokonoktól névnap, karácsony.. mindig dísztárgyakat kaptam és az évek során ellepték a szobát XD ti mit csináltok azzal, ami nem kell már?2020. jún. 16. 10:00
1/6 anonim válasza:
Feltenném marketplace - re vagy ajándékba adnám valakinek
2/6 anonim válasza:
Ha nem nagyon ér semmit, mármint nincs olyan nagy értéke pénzileg, max. pár száz forint, akkor őszintén, van amikor csak szimplán kidobom őket. :D Mármint egy olyan dologgal, ami nem nagyon ér semmit, azt nem nagyon éri meg felrakni a netre szerintem. De ha egyébként olyan tárgyról van szó, amit el lehetne adni akárcsak 2-3ezerért, akkor helyi fb csoportokba szoktam felrakni. Az előző által említett ajándékba adás is jó ötlet.
3/6 anonim válasza:
Marketplace azért jó vagy face csoport mert látod kik vennék meg , semleges területen talalkozz lakasba haz ele ne szervezz találkozót .
4/6 anonim válasza:
Budapesten sok szórólapot dobnak be, hogy érdeklődnek ilyesmik iránt. A bolhapiac is tele van ilyen árusokkal, akik kiszállnak a helyszínre is, de ilyenekkel (nem a Naptól barnák) vigyázz, hogy a társuk ne csellengjen a lakásodban.
5/6 anonim válasza:
Először is kiválogatod, hogy melyik tárgyak tetszenek, esetleg érzelmileg kötődsz hozzájuk. Utána, ami nem kell, megpróbálhatod a már eddig is írt Marketplacen, esetleg jófogáson. Valóban vannak emberek, akik kifejezetten ilyeneket keresnek. Én többször láttam ilyen hirdetést a városom hirdetőújságában. Amelyik igényesebb, azt valóban tovább lehet adni ajándékba.
Esetleg megvárhatod a karácsonyt, nem tudom, vannak-e még ilyen jótékonysági akciók pl cipősdoboz, de ott oda lehet adni őket jótékonysági célra, és így te is megnyugodhatsz, hogy legalább nem a kukában végezték.
6/6 anonim válasza:
"csak szimplán kidobom őket. :D"
Nem, ezen nincs mit röhögni, ez a legrosszabb, amit tehetsz, nettó környezetszennyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!