Vásárolnál grafikát, festményt alkotótól, mennyit szánnál rá?
Természetesen, egyértelmű, hogy akkor, ha megnyeri a tetszésedet. (ez nem is kérdés)
Mennyit szánnál
- egy A4 méretű grafikáért?
- egy A4 méretű akvarellért?
- egy A4 méretű (kb.) olajfestményért?
Nagyobb méretűt is vásárolnál?
Ha nagyon megfog, a lakásom stílusához is illene, és nem túl drága, akkor megvenném.
Nem azért nem fizetnék érte sokat, mert úgy gondolom, hogy a művészet nem ér többet. Hanem egyszerűen csak nem nagyon telik rá. Ha gazdag lennék, biztos támogatnám a nehéz körülmények között élő művészt.
Ez erősen attól függ, ki az alkotó.
Egy Juhász Dávidért pl simán adnék több pénzt, de egy kevésbé ismert és kevésbé jó alkotó képéért meg nem.
Több kép is lóg otthon a falon Maksai Jánostól, vagy Sztopka Annától. Nekem tetszenek. De majd az unokám lesz gazdag, mikor eladja őket, ha megszorul :-)
Ja, és a méreten nagyot mosolyogtam. Nyomtatni nyomtatunk A4 formátumot. A festők festenek. Soha nem láttam még 297x210 mm-es festményt. Pedig nem mai gyerek vagyok...
Egy A0 méret körüli festményért 25-250 ezer forint körüli összeget szoktam fizetni. Kerettől is függ.
5. vagyok, csak annyit szeretnék 7.-nek,hogy szerintem ne a nevet nézd,hanem azt, hogy tetszik-e, és megérné -e annyit adni érte, amennyiért kínálják.
Én csak ennyit szerettem volna érdekességképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!