Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vásárolnál grafikát, festményt...

Vásárolnál grafikát, festményt alkotótól, mennyit szánnál rá?

Figyelt kérdés

Természetesen, egyértelmű, hogy akkor, ha megnyeri a tetszésedet. (ez nem is kérdés)

Mennyit szánnál

- egy A4 méretű grafikáért?

- egy A4 méretű akvarellért?

- egy A4 méretű (kb.) olajfestményért?

Nagyobb méretűt is vásárolnál?

2020. máj. 27. 21:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, vásárolnék, hiszen a művészeknek is meg kell élniük
Igen vásárolnék, ha éppen lakást rendeznék be
Igen, ajándékba vásárolnék
Igen vásárolnék, de kizárólag, ha beleszeretnék az alkotásba
Igen vásárolnék, de kizárólag híres művésztől
Nem vásárolnék, nem érdekel ilyesmi
Nem, mert nem telik rá
Minek, ha lakberendezési üzletben is vehetek díszképeket
A művészet nem munka, menjen el rendes munkára dolgozni
25 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha ismeretlen művész néhány ezer forintot adnék egy grafikáért, ami megtetszik. Festményért néhány tízezret talán.
2020. máj. 27. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Ismeretlen festők keretes festményei 50-200 ezer forint között mozognak, én nem adnék annyit értük.
2020. máj. 27. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Én nem az anyagiakat nézem, hanem azt, hogy tetszik vagy sem a grafika, vagy festmény. Ha tetszik megveszem.
2020. máj. 27. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Ha nagyon megfog, a lakásom stílusához is illene, és nem túl drága, akkor megvenném.

Nem azért nem fizetnék érte sokat, mert úgy gondolom, hogy a művészet nem ér többet. Hanem egyszerűen csak nem nagyon telik rá. Ha gazdag lennék, biztos támogatnám a nehéz körülmények között élő művészt.

2020. máj. 27. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem A/4-est vennék mondjuk, az kis helyen is elfér és mégis dekoratív; és maximum 50ezer ft-t fizetnék egy ilyenért. Láttam már nagyon szépeket;majd ha gazdag leszek, tervezek venni. Ja és nem szögelném a falra, csak nekitámasztanám valaminek.
2020. máj. 27. 23:51
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem érdekel a művészet, ingyen sem érdekelne festmény.
2020. máj. 28. 07:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez erősen attól függ, ki az alkotó.

Egy Juhász Dávidért pl simán adnék több pénzt, de egy kevésbé ismert és kevésbé jó alkotó képéért meg nem.

2020. máj. 28. 08:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Több kép is lóg otthon a falon Maksai Jánostól, vagy Sztopka Annától. Nekem tetszenek. De majd az unokám lesz gazdag, mikor eladja őket, ha megszorul :-)

[link]

2020. máj. 28. 10:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a méreten nagyot mosolyogtam. Nyomtatni nyomtatunk A4 formátumot. A festők festenek. Soha nem láttam még 297x210 mm-es festményt. Pedig nem mai gyerek vagyok...

Egy A0 méret körüli festményért 25-250 ezer forint körüli összeget szoktam fizetni. Kerettől is függ.

2020. máj. 28. 10:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

5. vagyok, csak annyit szeretnék 7.-nek,hogy szerintem ne a nevet nézd,hanem azt, hogy tetszik-e, és megérné -e annyit adni érte, amennyiért kínálják.

Én csak ennyit szerettem volna érdekességképpen.

2020. máj. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!