Milyen rajzokat/festményeket vásárolnátok meg?
Nekem az olyanok tetszenek stílusra, mint pl. Thomas Kinkade képei. Táj, de hangulat. Emberek, de most életkép, és nem portré, vagy ilyesmi.
Főleg karácsony környékén szeretem nézegetni a képeit, ezeket használom üdvözlőkártyának, háttérképnek a számítógépem asztalán, stb.
Nekem ez a stílus tetszik, ilyet tennék szívem szerint a falra is itthon.
Ja, még annyi, hogy különösen tetszik, ahogy a fényt megjeleníti a képein, mintha tényleg világítana a lámpa, tükröződne a hold fénye a jégen, csillogna a hó...
Hasonló okból szeretem Munkácsy Mihály képeinek is egy részét nagyon. (Amik fotó-szerűek.)
Leginkább semmilyeneket, megfestem őket magamnak ha tetszik valami, de általában inkább magamtól festek.
Ha vennék, akkor olyat, ami jellemzi valamelyik emlékem, vagy ami valami olyat ábrázol ami kötődik hozzám valamilyen szinlten, pl. szertem a figurát, vagy jártam már esőerdőben...persze ezeket is inkább elkészíteném magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!