Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Inox felület előnye?

Inox felület előnye?

Figyelt kérdés
Van valami praktikussága? Csak azért kérdezem mert én, ha meglátok egy tele inox felületű háztartási gépekkel berendezett házat, tisztára depresszív hangulat fog el, az a ridegség. S manapság egyre kevesebb fehér felületű konyhai gépet látni. Leginkább szagelszívóból nem nagyon találok megfelelőt, bár az olcsóbbak fehérek, de azoknak meg a szívó ereje gyenge. Bár lehet ez az én hülyeségem is, de baromi nyugtalanító a szürke szín, nem tudom más hogy van vele.
2020. máj. 24. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Egy ideje ez a divat. Régen sokái a fehér volt. Egyébként annyiban jobb az inox, hogy a fehér elszíneződik egy idő után. Sárgul, jobban meglátszik rajta a kosz.
2020. máj. 24. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"ha .......tisztára depresszív hangulat fog el," Egyértelmü! Az inox felület előnye rádöbbenteni téged arra, hogy sürgösen pszichoterapeuta segitségére van szükséged.
2020. máj. 24. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb tisztán tartani a fehér zománcozott felületet. Jobban kedvelem.
2020. máj. 25. 06:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak divat. A páromnak is az tetszik valamiért. Modernebb gondolom. Számomra kicsit hűtőház hatása van. Meg közkonyha. Én a fehérre szavazok, mert használtam már inox tűzhelyet...
2020. máj. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!