Inox felület előnye?
Figyelt kérdés
Van valami praktikussága? Csak azért kérdezem mert én, ha meglátok egy tele inox felületű háztartási gépekkel berendezett házat, tisztára depresszív hangulat fog el, az a ridegség. S manapság egyre kevesebb fehér felületű konyhai gépet látni. Leginkább szagelszívóból nem nagyon találok megfelelőt, bár az olcsóbbak fehérek, de azoknak meg a szívó ereje gyenge. Bár lehet ez az én hülyeségem is, de baromi nyugtalanító a szürke szín, nem tudom más hogy van vele.2020. máj. 24. 22:56
1/4 anonim válasza:
Egy ideje ez a divat. Régen sokái a fehér volt. Egyébként annyiban jobb az inox, hogy a fehér elszíneződik egy idő után. Sárgul, jobban meglátszik rajta a kosz.
2/4 anonim válasza:
"ha .......tisztára depresszív hangulat fog el," Egyértelmü! Az inox felület előnye rádöbbenteni téged arra, hogy sürgösen pszichoterapeuta segitségére van szükséged.
3/4 anonim válasza:
Egyszerűbb tisztán tartani a fehér zománcozott felületet. Jobban kedvelem.
4/4 anonim válasza:
Szerintem csak divat. A páromnak is az tetszik valamiért. Modernebb gondolom. Számomra kicsit hűtőház hatása van. Meg közkonyha. Én a fehérre szavazok, mert használtam már inox tűzhelyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!