Légfegyverek a falra stílusosan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kezd megtelni a szobám különféle fegyverekkel (légpuska / airsoft). Eddig tokokban tartottam, őket, de már annyi van, hogy felesleges mindegyiknek saját tok.
Van egy szép sima, fehér falfelület ami arra vár, hogy kidekoráljam. Csinált már valaki ilyet? Nem szeretném, rácsos fémmel befedni a falat, csak pár tartóval feltenni.
Hol találok ilyen "kampókat"?
2020. máj. 1. 15:16
1/4 anonim válasza:
Bármelyik barkácsboltban van egy csomóféle fali kampó.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez azért mókás válasz, mert részben igazad van. De a stílusosan rész miatt ez nem megoldás. Voltam barkácsboltban, és vannak kampók, meg egyéb hasonló eszközök, de egyik se nézne ki jól, szerencsére egy zárvasalásos oldalon találtam megfelelő megoldást :D
2020. máj. 1. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!