Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol vásárljak, hogyha nem...

Hol vásárljak, hogyha nem szeretném az ikeás tömegtermékeket venni, de olcsón, stílusosan szeretnék berendezkedni?

Figyelt kérdés
Szeretem az ikeának sok termékét, de elmegy a kedvem tőle, mert mindenkinél ikeás cuccokat látok. Lehet gáz, hogy csak ezért nem szeretnék ott vásárolni, de egyszerűen szeretnék egyedibb lenni.

2015. okt. 1. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a tömegboltok kínálatánál nehéz olcsóbb és modernebb cuccot találni. Éppen azért tömegboltok.

Én Praktikerben is szoktam jó dolgokat találni, pl. az ágyamat ott vettem, de ízlések és pofonok, illetve erre is rá lehet húzni a tömeg bútor elnevezést.

2015. okt. 1. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Jófogás.hu : több türelem kell hozzá, de olyan dolgokat lehet kifogni, amik ikeás árban vannak ( vagy olcsóbban), de jobb minőségűek. főleg akkor aranybánya, ha tudsz kicsit barkácsolni is (pl átfesteni valamit). Én a fél lakásomat lomizott és utána felújított bútorokból rendeztem be, szívesen küldök képet privátban, és tanácsot is adok hosszabban szívesen :)
2015. okt. 2. 01:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Möbelix én legalábbis itt találtam sok olcsó jó cuccot. Valamint TTL textília. De akár Obi-ban, Praktiker-bne is ki lehet fogni. Valamint Kika, most pl van ELMŰs kupon amivel máris versenyképes a Möbelixszel.

Én most ezekből párosítom össze a bútoraimat éppen

2015. okt. 6. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!