Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek trendi ha a...

Szerintetek trendi ha a hajgumijaimat meg mindenféle kütyümet ilyen befőtesüvegbe rakom?

Figyelt kérdés
Olvastam a Cosmo-ba hogy a (T)rendtippek-ben hogy ezt ajánlják, nem tudom mit gondoljak róla...
2010. júl. 26. 21:28
 1/5 anonim válasza:
100%
Hajgumiknak, csatoknak szerintem jó, de egy drága ékszert nem tartanék befőttesüvegben. :D
2010. júl. 26. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Hehe...már megint milyen baromságot írnak a cosmoban:) Abban tartod, amiben akarod. Ha van egy csini ékszerdobozod, akkor azt nyilván ne cseréld le egy befőttesüvegre, csak mert pár újságíró kitalálta, hogy ez rém "trendi"...legyél eredeti!
2010. júl. 26. 21:36
 3/5 anonim válasza:
XD Hát sztem nem különösebben trendi :D A magazinokban csak kitalálnak mindenfélét, mert valamit muszáj írni XD De attól még nem kell követni a tanácsaikat (:
2010. júl. 26. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha azt írják, hogy trendi bugyogót húzni a fejedre sapka helyett akkor megteszed? Nem mindegy miben tartod a gumikat? Ki fogja látni? Vagy tán hurcolod magaddal suliba? Gondolom még általánosba jársz.
2010. júl. 26. 22:00
 5/5 anonim válasza:
nem is rossz az ötlet! én biztos nekiesnék üvegfestékkel és klasszul kidekorálnám! egyedi!
2010. júl. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!