Milyen hőálló beltéri falburkolatok vannak, ami mutatós, trendi? Kandallókályhám mögé is az menne, ezért kellene hőálló.
Figyelt kérdés
Tudnátok linkeket küldeni, vagy tanácsokat? Előre is köszönöm!2010. okt. 26. 10:59
1/7 anonim válasza:
Nekem a kőburkolatok jönnek be mostanában. Írd be a keresőbe, gyönyörűek vannak.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezekben gondolkodom, de sok fajta van. Megköszönném, ha küldenél egy linket, ami neked tetszik. :)
És szerintetek a kőburkolathoz menne a mozaik csempe? Mert konyháról van szó és a beépített a konyhabútorhoz azt szeretnék.
2010. okt. 26. 11:51
6/7 anonim válasza:
Az árak elég vadak, de az első linkben lévő zöldes kb 7 ezer körül van. Most ezt néztem ki magamnak.
De vannak még öntött kőutánzatok is, de nem igazán jönnek be.
Majd a pénztárca eldönti, hogy mi fog bejönni. :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Húúú, nagyon jók! Nekem az első és az utolsó a nyerő! :) Nagyon szépek, köszönöm! Még, még ..... :) Küldjetek linkeket, így könnyebb dönteni.
2010. okt. 27. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!