Én egy Adult Baby vagyok. Szeretnék magamnak egy felnőtt méretü cuki ágyxat, olyat amilyen a kisebbeknek van. Nem rácsoságyat. Szerintetek mennyiért csinálnák meg nekem? Vagy jobb ha valahogy nekiállok én? Kicsit tudok barkácsolni. Link.30f
Figyelt kérdés
ilyesmit szeretnék, vagy ilyesmit
vagy
az utolsó pont egy felnőtteknek készült ágy, olyanoknak mint én, csak éppenséggel sok száz ezret kérnek érte :( nekem meg eleve 140x200 -as kéne.
2020. márc. 30. 23:59
2/9 A kérdező kommentje:
" Te beteg vagy."
Köszönöm, hogy megosztottad velem az álláspontodat! Esetleg tudod, hogy kb mennyiért és kivel tudom megcsináltatni?
2020. márc. 31. 00:02
3/9 anonim válasza:
Egy ágy ennyibe kerül..ha még különleges beteg igényeid vannak akkor megfizettetik veled az árát.
4/9 anonim válasza:
Most elképzeltem, hogy felviszel egy csajt és mi a reakciója az ágyadat látva :DDD
5/9 A kérdező kommentje:
az előző barátnőm pont olyan volt mint én.
2020. márc. 31. 00:18
7/9 anonim válasza:
Asztalossal... az első egy az színfüggő
25-50000 anyagár, legdragabb asztalos max 100% munkadijat fog felszámolni, tehát 50-100 közé esik... sajnos ennél pontosabbat nem tudok mondani anyag ismerete nélkül, én asztalos vagyok, de fix, hogy nem csinálom meg.
8/9 anonim válasza:
Madodik sem egy bonyi szerkezet, a 3.nak egyediben legyártva már húzósabb kicsit az ára, mivel vacakolós.
9/9 anonim válasza:
Veszel egy sima felnőtt méretű ágyat, lefested fehérre (vagy kékre, rózsaszínre, macisra) és szerelhetsz rá leesésgátlót, ha macerásan akarsz kikászálódni belőle reggel. Egyik ágy sem a formájától babás, hanem az ágynemű mintájától meg a körépakolt tárgyaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!