Mindenki megszepul 20 éves korára?
Volt szalagavato, és minde osztálynak volt kisfilmje, és volt 1 gyermekkori kép, olyan 4 5 éves és mostani. És mindenki elég gázúl nézett ki! De most meg azért jobban.
Mindenki kikupalodik olyan 20 éves korára?
Nem,én nem!!Mindenki más megváltozott,szebb lett,de basszus,én is változtam,de szebb az nem lettem.Nem is értem,miért nem.
18/L
Én is pont most filóztam ezen! Az a tapasztalatom, hogy vannak azok a típusú emberek, akik gimiben szépek, jól néznek ki, népszerűek - ők már valahol ott "kifejlődnek vagy megérnek", és később a 20-30-as éveikben nem sokat változnak (az öregedésen kívül persze..)
A másik típus pedig, akik nem annyira szépek, inkább áltagosabb, vagy átlag alattiak. Talán a későnérőket is ide sorolnám kicsit.. ők viszont 20 és 25 éves koruk között elég szembetűnő változásokon mennek keresztül - nem csak testileg változnak, de belül is, pl. jobban sminkelnek, haj, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!