Jysk bútorokról vélemények?
Figyelt kérdés
Egy tolóajtós szekrényt szeretnék vásárolni.
Milyen minőségűek az ottani bútorok?
2020. febr. 5. 19:00
1/9 anonim válasza:
Minőségileg gagyi, hitvány, selejt vacak.
Funkciós, és jól néz ki, de hosszú távra ne tervezz vele. Vékony, silány anyagokból, teccetősen összerakott valami.
3/9 anonim válasza:
Nekem onnan komódom van. Szeretem és már 5 éve megvan. Semmi gondom nincs a JYSKkel. A bútorjaikról is jót hallottam.
4/9 anonim válasza:
Asztalosként szereltem össze már nem is egyet, véleményem szerint, nincs kölönösebb baj a minőségével... tény, nem olyan masszív, mintha én gyártanám egyedileg, de töredékébe is kerül.
5/9 anonim válasza:
Ágykeretet és ágyrácsot vettem náluk. Silány gyenge minőségű anyagból vannak, meg kellett erősítenem, hogy ne essenek szét. Ágylepedőnél komolyabb cuccot azóta nem veszek náluk, pedig közel vannak.
6/9 anonim válasza:
Matracom van tőlük, de nem vagyok elájulva tőle. Hamarabb kezdett deformálódni, mint reméltem.
Tolóajtós gardróbom az ikeából van, és annak a minőségével nincs gond, úgyhogy inkább oda mennék a helyedben.
7/9 anonim válasza:
Jysk, IKEA egy kutya. Az ár tükrözi a minőséget. Minél mélyebbre nyúlunk a zsebünkben, annál jobb a minőség.
8/9 anonim válasza:
Nekünk van jobb és kevésbé jó is. ( Az olcsóbb a gyengébb.
9/9 anonim válasza:
Új hét, új Jysk-es kérdés. Az IKEA is most már szar, elvégre mindenki cseresznyefából készíttet bútorokat a lakásba, pár millióért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!