Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a fekete...

Mi a véleményetek a fekete bútorokról? Egész lakásban csak az lenne.

Figyelt kérdés
Külön költözök barátomtól, üres lakásba, ahol nincs bútor. Netán már néztem , feketét szeretnék mindenhova, még a hütő és a konyha is olyan lenne. Nem beteges egy kicsit? Fal alapból fehér, meg valamelyik bútorban is van feher szin és valamelyik inkább szürkés. Ha lesz szőnyeg, az nem fekete lesz. Nem gyászos egy kicsit? Régi álmom, hogy ezzel a színnel rendezzem be a lakást.
2018. aug. 8. 19:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Színes falakkal akár jól is nézhet ki. De találd meg az egyensúlyt. Teljesen fekete lakásba neked se lesz jó érzés hazaérkezni.

Ikeában pl. nagyon jó inspirációk vannak berendezve, csokoládébarnával és hasonlókkal kombinálva.

2018. aug. 8. 19:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Pont a barnát nem szeretem. Már kiválasztottam mindent, már csak várni kell a lakásra és meg kell venni.
2018. aug. 8. 19:32
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon nagyon megfogod bánni, mert örökké kjoszosnak fog tünni a lakásod abban a szent pillanatban ha a bútorról nedves portörléskor a láthatatlan gyári taszítóréteg lejön.

Örökké porosnak, foltosnak fog tünni, még akkor is ha minden nap tisztítod.

Nem gyászosnak fog tünni, hanem sívárnak, hideg, ridegnek.

2018. aug. 8. 19:32
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon látszik rajta a por, egy barátom hasonló elképzelés alapján rendezte be a lakását, már bánja. De ha neked tetszik, és nem gond a napi portalanítás akkor hajrá!
2018. aug. 8. 19:33
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha nem túl sötét a lakás és a textileken majd megjelenik egy élénkebb szín, akkor jó lesz.

Nem túl nagy összegért évszakonként variálhatsz, tavaszra rügyzöld, nyárra vízkékek esetleg ezüsttel, őszre narancsok, karácsonyra pici arany...

Arra számíts, hogy a fekete bútoron minden porszem meglátszik sajnos.

2018. aug. 8. 19:33
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha ügyes vagy jól fog kinézni.

[link] 9nyA4OQkwW83p3gAQ&q=black+room+design+ideas&oq=black+room+design&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.2.41j0j0i30j0i5i30l3.3840.4917..11996...0.0..0.821.951.0j1j6-1......0....1.........0i19j0i30i19j0i5i30i19.lRH-k8LVTYU

2018. aug. 8. 19:34
 7/19 anonim ***** válasza:

El szexuáltam

[link]

2018. aug. 8. 19:37
 8/19 A kérdező kommentje:
Ágyneműm zöld például. Függöny is van ami zöld és a másik világos bordós. A sötétítő, amit nem biztos , hogy felteszek, az bordó és sötét valami átmenet. Nem emlékszem, mert régen hasznàltam. Kicsit goth stílusban szeretném berendezni a lakást.
2018. aug. 8. 19:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, albérletben lakom és a mi szobánkban fekete bútorok vannak. Nagyon sivár, pedig annyi dekorom van, meg virág is egy tucat. És kb. 3 naponta törölgethetek, mert rászáll a por ésegyből meglátszik. A másik szobába ugyana a bútor van, csak fa színű. Sokkalta otthonosabb, még úgy is, h semmi sincs benne csak a bútor.
2018. aug. 8. 19:43
 10/19 A kérdező kommentje:
Konyha lehet piros vagy bordó, még van időm eldönteni.
2018. aug. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!