Milyen forgószékek alkalmasak napi 8+ órás munkavégzésre 105 kilós 195 cm ember számára?
2-4 évvel ezelőtt az Ericssonban dolgozva ültem ilyen kényelmes, több helyen is jól állítható, fejtámlás forgószékeken, de sajnos nem emlékszem a konkrét típusára (most már nem dolgozom ott, így nem tudom megnézni). De amikor rákérdeztem, azt mondták, hogy több százezer forint. Most már beszereznék egyet.
Ti milyen forgószékeket ajánlanátok nagyon hosszú ideig tartó programozói munkákra, amely nemcsak kényelmes, de egészséges is?
Esetleg tudja valaki, hogy ez Ericssonban milyen székek voltak pár éve és honnan lehetne olyat beszerezni?
ha kell rászánom az összeget (egészségem fontosabb mint a pénz), csak legyen..
ezt a széket te magad is kirpóbáltad már?
Programozóként dolgozom, mi ezt a típusú széket nyúzzuk, talán 5 éve. Nagyon jó és meglehetősen tartósnak bizonyult a korábbi székeinkhez mérten. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!