Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Lakásfelújítás! Milyen hibát...

Lakásfelújítás! Milyen hibát követtél el, amit nem tennél újra?

Figyelt kérdés
Teljes lakásfelújítás előtt állunk és kíváncsi vagyok, hogy miket lehet elrontani, amire esetleg nem gondolunk! Jöhetnek a tapasztalatok, milyen buktatók vannak (padló, csempe, berendezés bármi jöhet)!
2010. júl. 16. 11:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
igaz ez az utcánkban lakó "lakásfelújításihibája" de most mi is benne vagyunk. szóval tuti nem a legolcsóbb anyagokat venném meg (pl burkoláshoz ragasztókat) mert az nagyon csúnyán tud kinénzi ha az alig egy hónapja burkolt kerítés (tégla hatású apró burkolólapok) tiszta hiányos és sakktábla kinézete van mert potyog róla a burkolólap.
2010. júl. 19. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
A parketta/40éves/ "rájbolását",csiszolását nem vállalnám be még egyszer !!! Tavaj csináltam,majd szét ment a derekam,a térdem !Viszont a csiszolás nem lett tökéletes,az egyik sarok nagyon csíkos,csak lakkozás után látszott.Pont ablak alatt van,ráesik a fény,nagyon szép a lakkozás,szép a parketta is,de pont ahol fontos volna,így muszáj kis szőnyeget tenni oda.
2010. júl. 20. 08:08
 13/14 Chiky ***** válasza:

Én így utólag a festésre és a tapétázásra nem költenék. Nem voltam megelégedve a festéssel, pedig szakmeber csinálta, végül magunk estünk neki és nagyon szép lett, azt a színt és úgy kaptuk, ahogyan megálmodtuk. Én ezen "spórolnék".

Ha tanácstalan vagy vannak nagyon jó oldalak, cikkek, amikben utána lehet olvasni milyen eszközökre van szükség, milyen "szabályai" vannak a festésnek.

2011. máj. 25. 14:30
 14/14 Juhász Katika ***** válasza:

Látom, hogy régebbiek a hozzászólások, de nekem is sokmindenre felhívtátok a figyelmemet. Chicky te milyen oldalakra, cikkekre gondolsz??? Tudnál küldeni példát?

A burkolást, csempézést, parkettázást biztosan szakemberre bízzuk, de a festést és tapétázást mi tervezzük megcsinálni,van már saját tapasztalat, de lehet érdemes lenne utánaolvasni egy kicsit.köszönöm, előre is.

kati

2011. máj. 26. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!