Lakásfelújítás! Milyen hibát követtél el, amit nem tennél újra?
Én így utólag a festésre és a tapétázásra nem költenék. Nem voltam megelégedve a festéssel, pedig szakmeber csinálta, végül magunk estünk neki és nagyon szép lett, azt a színt és úgy kaptuk, ahogyan megálmodtuk. Én ezen "spórolnék".
Ha tanácstalan vagy vannak nagyon jó oldalak, cikkek, amikben utána lehet olvasni milyen eszközökre van szükség, milyen "szabályai" vannak a festésnek.
Látom, hogy régebbiek a hozzászólások, de nekem is sokmindenre felhívtátok a figyelmemet. Chicky te milyen oldalakra, cikkekre gondolsz??? Tudnál küldeni példát?
A burkolást, csempézést, parkettázást biztosan szakemberre bízzuk, de a festést és tapétázást mi tervezzük megcsinálni,van már saját tapasztalat, de lehet érdemes lenne utánaolvasni egy kicsit.köszönöm, előre is.
kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!