Hol kaphatnék jó áron, elektromos fűtőtesteket?
"Nemsokára felépül a házam, de fűtőtesteket még nem vettem."
Elő kellene keresni az eljáráshoz kapcsolódó energetikát és az abban foglaltakat beépíteni. Tekintettel arra, hogy kell majd egy "megvalósulási" energetika is a használatbavételihez.
"Csak előtte kíváncsi voltam a véleményetekre,"
Kaptál választ/véleményt, és neked ez nem tetszik.
Kérdező!
Valamit nagyon benéztél. Ennyire alul méretezett fűtés csak ősszel és tavasszal lesz elégséges....
...vagy ha a széked alá teszed.
Ez alul van méretezve, max akkor jó, ha nincs semmi hőigényed és jó a szigetelés. Amúgy nem értem, tervek nincsenek?
Nálam ezek lesznek: (ha lesz rá egyszer kedvem megcsináltatni - tekintve, hogy a bojlerem egy éve rossz és még nem jutottam el a cseréltetéséhez, a fűtés se mostanában lesz)
Kb 12 éve nincs csak egy olajradiátor meg egy infrapanel a fürdőben, DE én nem is nagyon fűtök, 17–19Celsius nekem elég és van vezérelt áram átkapcsoló automatikával, a társasházat idén szigetelték, szóval, hacsak nem lesz -20 a télen idén se fogok fűteni. Vezérelt áram nélkül nem érné meg az infra.
Ha viszont házam lenne valami vízteres rendszert mindenképp csináltatnék, vegyestüzelést ill, infrát kiegészítésnek valami nagyon jó szigeteléssel.
Vagy eleve úgy építkeznék, hogy semmi fűtés ne kelljen, viszont az elég trükkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!