Avada0 kérdése:
Melyik Matrac az a Jysk webshopban amit az utóbbi hetekben plakátokon reklámoztak 8500Ft-ért? Mennyire jó az?
Figyelt kérdés
Nagyon nem találom. Vannak szivacs matracok de zöme még megközelítőleg sincs az árkategóriában. Elég nehéz kideríteni, hogy mire volt az akció.2019. aug. 1. 22:49
2/10 anonim válasza:
A Möbelixben és Mömaxban is szokott lenni ilyen összecsukhatós.
Elég, én olyanon alszom.
Kell alá egy szőnyeg vagy jógaszőnyeg, habtapi, ilyesmi. Meg a tetejére is egy vastagabb takaró és akkor pont mint egy ágy, mert télen se húz, hiába a földön alszol.
4/10 anonim válasza:
Mivel már belinkelték, én csak véleményt írok: nagyon nem ajánlom, nem véletlenül olcsó. Ultragagyi, az enyém csak kétéves és már vékonyabb, mint a papír. Mondjuk ennyi pénzért sajnos nem is lehet jobbat kapni.
5/10 anonim válasza:
4: Attól is függ, hány kiló vagy, meg milyen keményet választottál. Különben ez vendégágy, arra való, hogy összecsukva a szekrényben tartsd, és ha betoppan valaki, le tudd fektetni. Vagy puff.
6/10 A kérdező kommentje:
Kösz. Bár nem linkeltek semmit, csak egy nyavalyás keresést 350 találattal ami semmit sem ér.
2019. aug. 3. 14:37
7/10 anonim válasza:
Már bocs, de belinkeltem neked az újságot, amiben bennw van
8/10 anonim válasza:
Én meg azt az oldalt, amin az összes 8500 Ft-os matrac rajta van.
9/10 A kérdező kommentje:
Ah. Azon valahogy átsiklottam.
És melyik az? 8500-ért nem látok a legolcsóbb "Air Memory" matrac egy "Wellpur GOLD T40 FEKVŐBETÉT". Gondolom esetleg ez ha más akcióból van.
A belinkelt keresés mindent kiad 300000-es matracig és nem is csak matracokat.
A keresés
2019. aug. 4. 08:57
10/10 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy ez a az elsejétől kezdődő akciós újság. Úgyhogy gondolom olyan áron nem is lesz benne.
2019. aug. 4. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!