Az emberek miért vannak annyira kiakadva a Sorost lejárató plakátokon, amikor a Gyurcsány lejárató dolgokat ugyan annyira bevették?
Nem értem mi a felháborodás tárgya?
Inkább ellenzékiek válasza érdekel.
"Önnek is joga van tudni mire készül Brüsszel"
1: Brüsszel nem készül semmire. Az egy város. Ott van kb a 6-7. század óta, azóta nem ment sehova. Jó, nőtt egy kicsit, de azt se magától.
2: mégis mire készül? Tudtommal a fidesz ugrik neki az összes EU-s alapelvnek, száll ki minél inkább a közösből, és vív látszat harcot az EU-val. Persze csak itthon, kint nyaliznak, mert hát az EU-s pénz az kell.
3: mi köze van Sorosnak az EU-hoz vagy Brüsszelhez?
4: mégis mire készül? Ne beszéljünk rébuszokban, mondják ki, természetesen bizonyítékokkal alátámasztva, hogy pl. "ki akarnak zárni az EU-ból", "meg akarják vonni a támogatásokat", stb.
5: adófizetők pénzéből, az én pénzemen hazudnak. Köszönöm, ebből nem kérek.
Próbáljuk általánosan közelíteni, konkrétan már elég világosan megfogalmazták.
Ha van egy hazug plakát, csóválom a fejem. Ha van egy országnyi, irgalmatlan mennyiségű hazug plakát, felháborodom. Ha a hazug plakát célja a törvénytelenség fokozása, még jobban felháborodom. Tehát a felháborodásom mértéke egyfelől a plakátok mennyiségétől, másfelől az azokon lévő szemétség nagyságától függ. Mégpedig összeszorzódik. E tekintetben mindegy, hogy a plakáton Gyurcsány, vagy Soros van. Itt és most konkrétan a Sorost lejárató (pontosabban hazug módon Sorost mocskos dolgokra felhasználó) plakát sokkal több, és sokkal mocskosabb. Gyurcsányt nem tekintem államférfinak, mert bizonyította alkalmatlanságát, azonban az ő lejáratása sem tisztességes, viszont sokkal kisebb mértékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!