Ha holnaptól a gyíkember-konteót nyomatná a kormány tévében és plakátokon, az ország fele simán elhinné?
Soros, Migráns, Mi vagyunk a keresztények, megvédjük az országot, nem lopunk stb baromságokat is bevették a narancszombik....
Ha a fűrer azt mondja az az igazi magyar aki narancssárgát xarik ezek elkezdenének ételfestéket inni hogy a fűrer boldog legyen.....
szánalmasak
Pár ősi idegenek rész felhasználásával simán össze tudnának állítani egy kampányt.
Napi többször mennének kamu tudósokkal interjúk elemzések a tv ben rádióban és a fő szavazóbázisuk a nyugdíjasok és a romák elhinnék.
Kertész megmondta, hogy a magyarok genetikusan alattvalók. Akkoriban mind nevettünk rajta, de azóta világos lett, hogy ezek tényleg mindent megtesznek, hogy hű alattvalói legyenek a döbrögiknek.
Így utólag már nem is értem, hogy lehettem ennyire vak, de 2011-ben még egyáltalán nem látszott ennyire, hogy mindent benyalnak. Éppen csak túl voltunk Gyurcsányon, Bajnain és az MSZP-n és akkor még úgy tűnt, hogy a magyarok simán lázadnak a hatalom ellen, nem engednek neki még abban is, hogy beleköpjenek a szájukba.
Kertész egy látnok volt vagy én nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!