Kezdőoldal » Otthon » Kert » Most akkor mikor ultessem az...

Most akkor mikor ultessem az epret?

Figyelt kérdés

Pár ember szeptember véget mondta, másik fele meg azt h augusztusban.

Az eper egyik fele 3 éve ott van a kért egyik végében, ki lesz alakítva nekem egy konyhakert és oda szeretném atultetni őket. Mikor lenne ez a legalkalmasabb?

Pluszba is szeretnék venni pár új epret, ami folyton erő, mert ezek nem azok.

Minden tipp jól jönne.

Köszönöm szépen

2019. jún. 28. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát remélem, kapsz ősszel, de én eddig még csak tavasszal láttam piacon epertövet. Itt nálunk nem szokás ősszel árulni.

Én is szoktam kivinni tavasszal, egyszerűen azért, mert olyankor van kereslet, az emberekre olyankor jön rá a kertészkedhetnék, olyankor akarnak ültetni mindent, még tulipánt is...

Szerintem érdeklődj a kerttel rendelkező ismerősöknél, hátha van valakinek folytontermő. Bár az nem valami elterjedt, a folytontermő málnával ellentétben.

2019. júl. 3. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy akkor jön rá az emberekre. De akinek már van, és ért hozzá, az tudja, hogy a tavasszal ültetett tövek alig pár szemet fognak teremni.

Amúgy tényleg jobb lenne nem venni, hanem megkérdezni pár ismerőst, sokan ha ritkítanak, a kukába dobják, mivel annyira sok van, gyorsan terjed, és 1 tő nevel nyár végére vagy 5-6 új tövet.

2019. júl. 3. 18:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos tippet.. Ha nem kapok idén, akkor majd tavasszal.. :)
2019. júl. 9. 22:39
 14/15 anonim ***** válasza:
A Jófogáson van, írd be a keresőjébe, hogy eper palánta, külön is, meg utána egybe is.
2019. júl. 10. 05:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2019. júl. 11. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!