Demon vagy Strauss fűkasza?
Üdv,
A két fűkasza közül szeretnék választani tapasztalatokat várok leginkább. Az olyan emberek kíméljenek h csak a stihl vagy csak a husi. Ezt direkt azért akarom mert kíváncsi vagyok hogy a kinai csodák milyenek, nem sűrű használatra lenne ugyse meg jó olajjal lesz használva. Belinkelem mindkettőt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Demon, Strauss már árban is jelzi, hogy nem alkalmas munkára. Ilyen 5-600nm-en kaszálgatni jó lehet ideig-óráig, de évekre nem érdemes tervezni.
Az MTD-vel van tapasztalatom, kerülni kell, tipikusan a kicsit drágábban, ugyanaz a szar, mint az olcsóbb. Csak a nevet fizeted meg. A Fuxtecet sokan dicsérik, most bejött egy szintén olcsó márka,a Kasei, de ha hosszú távra szeretnl kaszát, akkor OleoMAc minimum.
Én eg benzines makitát is nyúzok már 16 éve...
Rebdszeres olajcsere, zsírzás, 16 éve pöcc röff...
Kis teljesítményű, de késsel vágja a gazt szépen... Hivatalosan szegélynyuró, de 2000négyzetméteres kertemet szoktam vele lecsapni egyben.
Emelle vettem a fuxit, hogy tárcsávao az akác és szil cserjéket időnként kicsapassam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!