Mitől keserű az uborka?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 15:16
1/3 anonim válasza:
Fajtától függően az uborka több vagy kevesebb keserű aromás anyagot tartalmaz, amely a szárhoz közeli részben koncentrálódik.
2/3 anonim válasza:
Állitólag akkor keserű, ha kevés vizet kapott.
3/3 hell-ikon válasza:
Illetve ha későn, öregen szeded le, akkoris megkeseredik.
Ha még öregebben akkor meg szivacsosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!