Kezdőoldal » Otthon » Kert » Nem vagyok még elkésve az...

Nem vagyok még elkésve az uborka vetésével?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, legalábbis az én uborkamagomra április-május van írva, mint vetési időpont. Persze lehetett volna palántázni, az biztos hatékonyabb lett volna, de én is szabadföldbe vetettem.
2011. máj. 8. 22:05
 2/4 titak ***** válasza:
Egy kicsit, úgy 2-3 napot. Az eső előtt jobb lett volna.
2011. máj. 9. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Korai már nem lesz, de másodveteménynek is szokták júniusban. Tehát most még nyugodtan, legfeljebb valamivel kevesebbet terem.
2011. máj. 9. 11:46
 4/4 anonim válasza:
A falusi idős generáció szerint az uborkát a 100. napon (január 1-jétől számolva) szokták elvetni. Mi is így tettünk, aztán tegnap újra kellett vetni a felét, mert nem kelt ki. Már a magok sem a régiek... Úgyhogy ha te elkéstél vele, akkor mi is. Egyébként tavaly is így jártunk. És még jó is volt, hogy volt korai és kései is, nem egyszerre termett egy hatalmas mennyiség.
2011. máj. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!