Miért lesz keserű az uborka amit saját magunknak termelünk meg?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 20:43
1/6 anonim válasza:
Mert kevés vizet kap.A retek is attól keserű.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a vetőmagot is ti készítettétek,mondjuk egy tavalyi jófajta uborka beérlelésével.Csak az a baj,hogy a boltban vett hibrid vetőmag azután "elfajzik",nem tudható,hogy ivaros szaporodás után milyen tulajdonságokat fog kidomborítani.Pld.a keserű ízt.Egyébként van olyan fajta,hogy keseredésmentes-A ZKI vetőmagja,én ilyent szoktam vetni.
3/6 anonim válasza:
Locsolni kell minden nap és akkor nem lesz keserű.
Az idén locsoltam minden nap és egy darab keserű sem volt benne.Tavaly nem locsoltam minden nap akkor meg keserű volt.
Megkérdeztem és mondták,hogy minden nap locsoljam.Így tettem és nincs keserű.
4/6 anonim válasza:
legközelebb vegyél keseredés mentes uborka magot /a holland/ uborka magot ajánlom leg termékenyebb leg ízleteseb és keseredés mentes
5/6 anonim válasza:
szerintem is a jó vetőmag és a rendszeres, gyakori locsolás a titok nyitja. Nálunk is nő a kertben uborka - mennyiségét tekintve inkább csak a saját termés élményéért ültetjük -, mindennapi locsolás mellett nem keseredik, pedig tényleg nem vagyunk profik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek !
2010. aug. 11. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!