Mekkora Stihl motoros kaszát érdemes venni az udvarra illetve egy kert füvéneknyírásához?
Ragaszkodsz a Stihl-hez? Mert ha nem, és nem túl nagy az az udvar és kert és nem hagyod meg derékig érni a gazt, akkor én ezt venném:
Nem csak a Stihl a márka .Vannak más félék,melyek már 20-25 éven át bizonyitottak,hogy semmivel sem rosszabbak .
60 alatt csak gagyik vannak ,ezektől meg a kínaiaktól nagyon óvnálak .
Terület m2?Két,háromhetente való 300-400m2 nyírásához ez a gép is megteszi,amit az 1-es linkelt..Nem túl erős és gyors,de minőségben egyenlő a Sthil minőségével,csak valamivel olcsóbb a hasonló kategóriában.
Vagy,ha gyorsabban szeretnél dolgozni,és a megbízhatóság is a cél,akkor még ezt a márkát merem ajánlani teljesítményben ekkora területre.
Az a helyzet méretet nem tudok mondani mert egy szántó és a patak közti terület ez.
Milyen jó márkák vannak még amit érdemes megnézni? Olcsó kínait nem akarok venni mert ha megy is akkor is sokat fogyaszt s már egyszer megjártam vele
Akkor az nem olyan nagyon kicsi kert. A linkelt 1,65 lovasnál alább ne add, de ha jót akarsz magadnak, akkor inkább menj el 2 lóig, vagy akár feljebb is.
Ami nem drága, az nem sokat bír, ha sokat nyúzod. És sokat fogod, mert a kicsivel lassú a munka. Az ilyen 1 ló körüliek inkább csak szegélynyírónak valók, vagy a ház előtti árok partjához, akkor örök életűek lesznek. Meg téged se az ideg fog megölni, hogy nem végzel egy nap alatt.
Ha nem akarsz 100-120 fölött költeni, akkor inkább vegyél egy jobb minőségű erős kínait 50 körül, még azzal is jobban jársz.
A 3-ban linkeltem egy Hitachi-t,de ha bozótos és erős szárú 1000 m2 környéki ,vagy nagyobb terület akkor ebből a márkából ezt,de itt már árban jelentős az ár növekedés. [link]
Vagy ezt merem nyugodt szívvel ajánlani: [link]
Ezekkel már lehet haladni gazos nagy fűben és nagy területre is alkalmasak.A lényeg még.hogy sok évig megbízhatóak,ha karban tartod és full szintetikus minőségi olajjal hajtod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!