Stihl vagy Husqvarna láncfűrész vétele előtt állok, úgy maximum 150 et áldoznék rá. Leginkább akácost vágnék vele. Melyik típust érdemes?
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 15:53
1/21 anonim válasza:
A két legjobb márkát/minőséget nézted ki, bármelyiket választhatod, nem fogsz csalódni.
2/21 A kérdező kommentje:
igen tudom, de akkor pontatlanul fogalmaztam, a márkákon belüli típusra gondoltam
2014. okt. 17. 16:11
3/21 dirtboy válasza:
jó de mire használnád és milyen sűrűn?
valami feltételeket adjál aminek meg kell felelnie.
4/21 A kérdező kommentje:
Amikor főszezon van napi szinten folyamatosan használnám leginkább akácosban, gallyazás, fakivágás. Tehát lenne olyan időszak amikor nyúzva lenne. Nem a legkissebb kategóriát szeretném, eddig ezzel szemeztem. [link]
2014. okt. 17. 19:05
5/21 dirtboy válasza:
ez szerintem teljesen jó választás
6/21 anonim válasza:
Gallyazáshoz esetleg egy könnyebb típus jobb lenne, nem mindegy, mivel manőverezel hosszú időn keresztül.
De ha dolgoztál már ilyen nehéz géppel, és nem okozott gondot, akkor okés.
7/21 Nomád74 válasza:
Husqvarnát neee kinai minöség tescos szemét de komolyan 545 öst vettem a légszürö beereszti a port az fükaszában jók de csak azért mert japán az egész a fürész svéd
8/21 anonim válasza:
150-ért megkapod a Stihl ms251, a Stihl márkakereskedésben. Nekem Stihl ms 211c_be van, de nagyon jol megy.
9/21 A kérdező kommentje:
Azért ha összehasonlítom a kettőt (Stihl ms251, meg a Husqvarna 450e) a Husi adatok alapján jobbnak tűnik :S
2014. okt. 31. 22:28
10/21 A kérdező kommentje:
Azért az hogy a Husqvarna tescos szemét lenne enyhén túlzás...
2014. okt. 31. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!