Térdig érő sűrű fű lekaszálásához (kb.4000nm) milyen fűkaszát érdemes venni Stihl és Husqvarna kivételével?
A Stihl és Husqvarna kissé drága a költségvetésünkhöz.
Nagyjából 100-130 ezer van rávaló.
Olyat szeretnék, ami strapabíró és lehet is vele dolgozni ekkora fűben.
ja csak 1év kemény dzsungel után jönnek elő a bajok a drága 90ezres hecht 163-al tudom, mert én is szemeztem vele egy darabig aztán olvastam véleményeket. Meg alapból ismerek már jó néhány stihl és makita kaszát. Kérdeztem is a szevízeket, azt mondták jónak jó a hecht, jobb mint a fuxtec ratyi termékek de azt ne várjam, hogy stihl szintű kaszát kapok fél, harmad áron. szóval pihentetni kell legalább 20-30 percenként, míg a stihlt addig nyomathatod még bírod :D
Stihl-nél 8 óra meló után se fájdul meg a hátam se a kezem, makitánál ez nem mondható el, na a hecht úgyanez a kategoria bumszli gázkar beállíthatatlan heveder és komfort ha hátadnak jó akkor a kezed fáj, ha kezednek jó akkor meg a hátad ál be, a súlyról nem is beszélve.
Gyerekek újonan már semmit nem érdemes venni, használtan kell jófogáson temérdek kasza van háztól-háziggal egy fs400-fs450, fs410,fs460 simán veszel ilyen áron, ha ügyes vagy háztól-háziggal.
Oleo-Mac 441T lett 110-ért. 2 év jótállás.
Sok jót olvastam róla, majd meglátjuk...
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!