Kezdőoldal » Otthon » Kert » A szomszéd építhet kert...

Bencecske1 kérdése:

A szomszéd építhet kert kerítésén kívülre akármilyen dolgokat?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szomszédom kerítésen kívülre ilyen komposztáló valamit épített (3 raklap) ide rakja be a levágott füvet, tojás héját, sok ilyen dolgot. Nos ez engem eléggé zavar.. És ha neki szabad akkor nekem is? Mert szerintem ez nem így működik...
2019. márc. 26. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Ha az terület még a szomszédé,miért ne rakhatná.

A kerités nem mindig azt jelenti addig tart a saját terület .

2019. márc. 26. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Közterületen biztos nem. De a helyi építési szabályzat gyakran tiltja előkertben, oldalkertben, vannak egyéb védőtávolságok. Fusd át, beszéld meg vele, ha nem megy, jegyzőnél reklamálj.
2019. márc. 26. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Tképpen miért zavar? A komposzt általában nem büdös. Utadban van az a kb. 1,5 nm-es komposztáló?
2019. márc. 27. 06:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen utamban van... Eléggé ocsmány
2019. márc. 27. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag az én szomszédom is ezt csinálja.

Nincs a háza előtt kerítés, a fal a kerítés egy részen. De mivel a telek utcai része nem derékszögekben végződik, így nem tudták a házat a telekhatárra építeni. Maradt így egy szabálytalan formájú telekrész, ami még az övé és nem közterület, de nincs elkerítve, mert hülyén is nézne ki egyébként elkerítve. Na hát azt is csinál rajta a szomszéd, amit akar... :) Undorító. Folyton felkapálja, és tiszta buckás, meg a szél vagy eső, elviszi szanaszét, és sár, meg por lesz tőle mindenütt. A zöldhulladékot, meg ott összeszedett lombot mg ott gyűjti egy kupacban, évről évre ott hagyja, és ez a kupac a lehető legközelebb van a mi kerítésünkhöz... Nem reklamáltunk még nála, valószínű nem is fogunk, de hogy randa dolognak tartom ezt én is, az biztos.

2019. márc. 29. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!