Tudnátok segíteni hol tudnék magcsemetéket vásárolni?
Sokat segítettél, köszi...
Konkrét elérhetőségre gondoltam...
Hát ha általánosságban kérdezel, akkor csak általánosságban lehet válaszolni, nem úgy gondolod?
Milyen fa magcsemetéjét akarod? Kis vagy nagy tételben? Zalaegerszegre vagy Nyíregyházára is hajlandó vagy elutazni érte, vagy csak az ország egy része játszik?
Nem, nem úgy gondolom.. :D
Akkor konkretizálom, olyan árulda érdekel, ahol van Webáruház és ki is szállítanak. Googlet néztem, sajnos csak egy ilyen helyet találtam ezért írtam ki a kérdést..
És azt honnan kellett volna kitalálnunk, hogy webáruházból akarod rendelni?
Én tudtam volna ilyen helyet, ahol árulnak, de nincs webáruházuk, és nagyon kis tétellel feltehetőleg nem is foglalkoznak.
Itt hasznos választ csak úgy tudsz kapni, ha pontos kérdést teszel fel, és az emberek tudják, mire vársz választ.
Hát eddig még a feltett kérdésre sem kaptam értelmes választ, webshop nélküli helyet sem írt senki. Úgyhogy mindegy mit ír az ember, mindig van olyan, aki élvezi, hogy okoskodhat, meg kioktathatja a másikat.. Sajnálom, hogy az a legnagyobb öröm az életében, hogy anonim oldalon irogatnak, azt kezelve, hogy valakik...
Utolsó köszi, tudom mit kell beírni, de magcsemetet sehol sem árulnak... Ezért írtam a kérdés, de megoldom másként, mert erre nekem nincs időm.
Köszi a hasznos válaszokat!
De mégis milyen magcsemetét?
Fenyő, tölgy?
Mintha azt kérdeznéd hol lehet benzines kocsit vásárolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!