Hol lehet tiszafa magot vásárolni?
Figyelt kérdés
Van olyan kertészet vagy bolt ahol magokat is árulnak?2018. okt. 10. 07:23
1/10 anonim válasza:
Mire kell? Szerintem egyszerűbb, ha szedsz magadnak egy tiszafáról, a miénken például még van, bár a nagyja már lepotyogott. Általában a nőivarú tiszafák alatt szoktak lenni kistiszafák, a legegyszerűbb azt átültetni.
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a mi környékünkön nem tudok nyilvános helyen termős tiszafát. Szeretném körbeültetni a telket vele, ezért kellene jó sok mag. Ha Budapest környékén laksz, esetleg gyűjthetnék nálatok egy doboznyit? Nekem egyszerűbb lenne boltban vásárolni, de nem tudom, hogy hol lehet kapni. Kertészetben csak csemetét árulnak.
2018. okt. 10. 13:09
3/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki látott esetleg Budapesten vagy a környékén nyilvános helyen termős tiszafát bogyókkal, nagyon hálás lennék, ha egy privát üzenetben elküldené a lelőhely címét.
2018. okt. 10. 13:16
4/10 anonim válasza:
Szia!
A 16. kerületben lakom, és mindjárt megnézem neked, mennyi mag van még rajta :-)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. okt. 10. 18:21
7/10 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a MÜPA közelében van... Van ott az a csiga alakú építmény, amire fel lehet sétálni a lejtős csiga alakú útján.... Na emellett az építmény mellett van tiszafa ültetve ha jól emlékszem. Már rég jártam ott... És szerintem termése is volt.
9/10 Salx Narval válasza:
Hát nem tudom érdemes e maggal szórakozni, borzalmasan lassú növekedésű fák, legalábbis az enyém. Magról ültetett jó helyen van és alig 3m magas pedig már 15 éves, amúgy szép egészséges fácska.
10/10 anonim válasza:
Még egy termős tiszafa Budapesten:
47.516938, 19.186041
Ma néztem, tele volt magokkal. Ha valaki esetleg idetévedne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!