Szerintetek kert ásásèrt mennyit lehet elkèrni?
Kb 15*10 m es kertet kellene fel ásni nagymama szomszèdasszonyánál.
Nem vagyok tisztában mi lehet reális összeg ezèrt?Pest megye èszaki rèsze.
"Kb. fél óra munka"
Ha te 150m2 fél óra alatt felásol tisztességesen, nem csak a felső 5cm-t kapirgálva fizetek neked egy 10ezrest.
Sanszos, hogy ásó és föld közelében sem jártál még.
3 x zöld a 3 as nak .
Ez a mókus nem látott még ásót sem .
Kb 16*12es a veteményes kertünk, nem egy vén ember vagyok, hogy ne tudjak hajolni és nem vagyok annyira gyenge, hogy ne bírjak megemelni egy ásót, 30-40 perc alatt tisztességesen meg tudom forgatni a földet. Ha trágyát is kell bele dolgozni az egy 10-15 perccel hosszabb. Már több mint 10 éve csinálom és nem csak a kis veteményes kertet kell ásni, ott a fólia és a többi hely a kertben, ahova ültetni szoktunk, de az mindíg máshol van és máshogy van kialakítva, szóval azok területét nem tudom megmondani.
Nem értem mi ebben a hihetetlen. Ha láttál már földet, meg sok paraszt munkát csináltál már, nem hinném, hogy egy ilyen kis darab földet ötszörre ásnál fel 10 perces pihenőkkel.
# 5!
Te valami másik létsíkon élhetsz, vagy a mértékegységek dimenziója nem ugyanaz, mint az enyém.
40 vagyok, a bolygót kifordítom a sarkából. Szóval tudom, mit bír az ember és mit nem.
De hogy nem ásol fel 20 másodperc alatt 1 m2-t az tuti.
mindentudó99!
Én azt hittem ennyi idő alatt be is érik a termés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!